Get Adobe Flash player

Lizdeikos gimnazijoje vykusiame tinklinio turnyre septynios komandos varžėsi dėl geriausios komandos vardo. Lapkričio–gruodžio mėnesiais sporto salėje vyko atkaklios kovos, nerimo aistros. Siekiant, kad varžybos būtų įdomesnės, komandas buvo leista formuoti iš skirtingų klasių ir joje turėjo žaisti viena mergina. Varžybos vyko ratų sistema. Visos komandos susitiko tarpusavyje, tad jokių netikėtumų negalėjo būti. Nuo pirmųjų rungtynių vyko įtempta kova. Žaidėjai atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško, dažnai reikėdavo ir trečio seto, kad išsiaiškintų, kuri komanda stipresnė. Po atkaklios kovos paaiškėjo, kad geriausia gimnazijos tinklinio komanda tapo „2A“. Nugalėtojų vardus iškovojo Gintarė Paskočimaitė, Urtė Steponaitė, Martynas Gurtajus, Eimantas Barauskas, Ignas Ruseckas, Paulius Saldukas, Klaudijus Vėžys ir Kristupas Petravičius. Antri, surinkę vienodai taškų kaip ir trečiosios vietos laimėtojai, bet laimėję tarpusavio rungtynes, liko komandos „Teisybės močia“ žaidėjai: Mantas Jelinskas, Arnas Kaltauskas, Viktoras Laiševcevas, Ignas Beinoris, Edvinas Kučinskas, Gretė Lukošaitytė, Domantas Burneika. Trečioji vieta atiteko „13 nindzių“ komandai, kurioje žaidė Mantas Martyšovas, Rokas Juozapavičius, Matas Jurpalis, Lukas Virgaila, Geraldas Salogubov, Modestas Maslauskas, Lauryna Žilinskaitė ir Goda Eringytė.

100_7515 100_7517

Vykusi atkakli kova parodė, kad gimnazijoje populiarus ne tik futbolas, krepšinis, bet ir tinklinis. Tikimės, jog ir kitais metais gimnazistai taip pat noriai dalyvaus tinklinio turnyre.

Kūno kultūros mokytoja N. Andrušaitytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9