Get Adobe Flash player

20170117_101603 Jau šešti metai vyksta prezidentės inicijuojama akcija „Knygų Kalėdos“. Akcijoje dalyvauja 1270 viešųjų bibliotekų ir 1500 mokyklų bibliotekų. Mūsų gimnazijos biblioteka šioje akcijoje dalyvauja jau penktą kartą.

Šių metų akcijos tema – knygos, kurios keičia gyvenimą. Knyga gali pakeisti gyvenimą: įkvėpti, padėti atsakyti į klausimus, spręsti problemas, jaustis stipresniam, kovoti už savo teises ir ateitį. Todėl šiemet akcija „Knygų Kalėdos“ atsiliepia į kampanijos „Už saugią Lietuvą“ kvietimą mažinti socialinę atskirtį.

Per šį laikotarpį mūsų gimnazijos bendruomenės nariai, buvę mokiniai bibliotekai padovanojo 363 knygas. Šiais metai iš skaitytojų gavome 25 knygas.

Akcija „Knygų Kalėdos“ skatina bendrauti ir dalintis knygomis su tais, kuriems jų trūksta. Tikime, kad ir mūsų bendruomenės narių padovanotos knygos sudomins gimnazijos bibliotekos skaitytojus, praplės jų akiratį, suteiks motyvacijos siekiant užsibrėžtų tikslų.

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šios prasmingos akcijos ir bibliotekai padovanojo naujų knygų.

Gimnazijos bibliotekoje veikia padovanotų knygų paroda. Visus maloniai kviečiame aplankyti parodą.

Bibliotekininkė Valia

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien15
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę15
mod_vvisit_counterŠį mėnesį15