Get Adobe Flash player

tinklinis Radviliškio sporto arenoje vyko rajono bendrojo lavinimo mokyklų mokinių olimpinio festivalio tinklinio varžybos. Šiemet varžybose dalyvavo tik trys komandos, bet vyko atkakli kova, nes Šeduvos, Lizdeikos ir Vaižganto gimnazijų sportininkai kasmet kaunasi dėl nugalėtojų vardo. Kasmet nugali vis kita komanda. Žaidžiama buvo ratų sistema. Varžybų pradžia mūsų gimnazistams buvo nesėkminga. Žaidžiant su Vaižganto gimnazijos sportininkais nesisekė viskas. Nepavyko padavimai, sunkiai sekėsi organizuoti žaidimą. Pralaimėję pirmąjį setą vaikinai susikaupė, suvaldė jaudulį ir sugebėjo nugalėti antrajame ir trečiajame sete. Panašus scenarijus kartojosi ir su šeduviais – prireikė trečiojo seto, kad paaiškėtų laimėtojas. Kad ir po sunkios ir atkaklios kovos Lizdeikos gimnazijos tinklininkai tapo nugalėtojais. Komandoje žaidė Arvaldas Augustinaitis, Domantas Saldukas, Ignas Ruseckas, Martynas Gurtajus, Klaudijus Vėžys, Mantas Jelinskas ir Matas Mikalauskas. Antra liko Vaižganto gimnazijos komanda, treti – Šeduvos gimnazijos tinklininkai.

Tapę nugalėtojais, iškovojome teisę žaisti zoninėse varžybose Panevėžyje, tikimės, kad vaikinai įgavo sportinės patirties ir sugebės sėkmingai žaisti varžybose.

N. Andrušaitytė


Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9