Get Adobe Flash player

Kovo 10 d. Lizdeikos gimnazijos mokiniai Augustas Grakauskas, Orinta Korsakaitė, Agne Sluckutė, Erika Gelumbauskaitė, Valerija Složencevaitė, Eisvina Pukertaitė ir Alaina Štreimikytė lankėsi Radviliškio lopšelyje-darželyje „Eglutė“. Apsilankymo tikslas buvo – kartu su darželinukais paminėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną. Nusprendėme papasakoti apie didžiausius Lietuvos miestus, valstybės simbolius ir kartu atlikti įdomias užduotėles. Visi atsakingai ruošėmės ir net truputį jaudinomės, kaip pavyks su būriu mažųjų piliečių atšvęsti Lietuvos „gimtadienį“.

dsc00538 dsc00542 1 dsc00546 image3 1 image6 image7

Gimnazistus sutiko gausus būrys smalsių vaikų, kurie įdėmiai išklausė jų prezentacijas. Didžiausiu iššūkiu vaikams tapo teisingai atsakyti į mokinių užduotus klausimus, tad Lietuvos „sostine“ tapo Radviliškis, Puntuko akmuo iš Anykščių „persikėlė“ į Kauną. Visiems labiausiai patikusi užduotis buvo Lietuvos kontūro spalvinimas valstybės vėliavos spalvomis, čia pasireiškė skirtingi vaikų sugebėjimai ir idėjos.

Kai atėjo laikas atsisveikinti, darželinukai to daryti dar nesiruošė. Jie pakvietė gimnazistus aplankyti jų grupes, kuriose dar kartą vaikai pakartojo tai, ką išmoko. Atsisveikindami jie apkabino moksleivius ir padėkojo už apsilankymą.

Manau, kad tokios akcijos galėtų būti rengiamos dažniau, nes vaikai informaciją ypatingai kaupia, jiems yra įdomu klausytis jaunų žmonių, o dar įdomiau yra mokytis kartu su jais.

Alaina Štreimikytė 2D

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6