Get Adobe Flash player

„Sveikata – tai fizinė, dvasinė ir socialinė gerovė,“– tai mūsų, Lizdeikos komandos, devizas. Spalio 27 d. Lietuvos mokinių, mokytojų ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistų konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ I etape Lizdeikos komandą lydėjo sėkmė. Konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ tikslas – ugdyti vaikų gebėjimus saugoti ir stiprinti savo ir kitų sveikatą, vertinti savo ir kitų galimą potencialą dirbti komandoje. 2C klasės mokiniai Adeikytė Aleksandra,  Bileišytė Vita, Kavaliauskaitė Armina, Korsakaitė Orinta, Mužas Titas, biologijos mokytoja metodininkė Lionė Semeniukienė ir sveikatos priežiūros specialistė Gražina Žiaunienė 9–11 klasių amžiaus grupėje užėmė I-ąją vietą. Komandos nariai paruošė kūrybingą  prisistatymą, mokiniai atliko judėjimo užduotis, taip pat užduotis, kuriose dominavo žalingų įpročių prevencijos, sveikos gyvensenos, žmogaus saugos temos. Komandos kapitonai atliko pirmosios pagalbos užduotis. Taip pat užduotis atliko mokytojai ir sveikatos priežiūros specialistai, kurie turėjo atskleisti, kokia turėtų būti sveikatą stiprinanti mokykla.

svsv_1 svsv_2 svsv_3 svsv_4

Mūsų gimnazija siekia stiprinti mokyklos bendruomenės narių fizinę, protinę bei dvasinę sveikatą, kuria sveikatai palankią fizinę ir psichosocialinę aplinką. Gimnazijos bendruomenė siekia, kad mokiniai būtų sveiki ir laimingi, kad turėtų žinių apie sveikatą ir įgūdžių jos išsaugojimui, kad mokytųsi sveikatai palankioje aplinkoje, kad ugdymo įstaigoje jaustųsi saugiai.

Biologijos mokytoja metodininkė Lionė Semeniukienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien3
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę3
mod_vvisit_counterŠį mėnesį3