Get Adobe Flash player

Europos Vergelando (Wergeland) centras kartu su Estijos švietimo ir tyrimų ministerija, Estijos žmogaus teisių institutu birželio 28–liepos 1 dienomis pakvietė atrankoje dalyvavusias Lietuvos, Latvijos ir Estijos bendrojo ugdymo mokyklų komandas dalyvauti Baltijos regioninėje vasaros akademijoje Tartu mieste Estijoje. Nuo 2015 metų organizuojama Baltijos vasaros akademija kasmet sulaukia aktyvaus mokyklų susidomėjimo. Šių metų akademijos tema – saugios ir įtraukios mokyklos visiems kūrimas.

13211 13211_1 13211_2 13211_3 13211_4

2018-ųjų Baltijos vasaros akademijoje Lietuvą kartu su Šakių ir Panevėžio rajonų komandomis atstovavo dvi Radviliškio rajono Lizdeikos ir Baisogalos gimnazijų komandos.

Baltijos akademija yra mokymų programa, skirta demokratinei ir įtraukiai kultūrai Lietuvos, Latvijos ir Estijos mokyklose kurti. Dalyvavimas akademijoje gimnazijų komandoms, sudarytoms iš administracijos, mokytojų, mokinių ir tėvų atstovų, buvo puiki galimybė susipažinti ir išbandyti praktinius įrankius bei strategijas, padedančias kurti atviresnę, demokratiškesnę ir įtraukesnę mokyklos aplinką visiems mokyklos bendruomenės nariams. Galimybė dalyvauti Baltijos akademijoje kartu su kitų šalių atstovais tapo bendrų veiklų ir partnerystės užuomazga. Jau nuo rugsėjo mokyklų bendruomenės pradės įgyvendinti mokymų metu sukurtus projektus.

Rita Juškevičienė, Baisogalos gimnazijos direktorė

Inga Veberienė, Lizdeikos gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10