Get Adobe Flash player

Spalio 4 dieną miesto Sąjūdžio stadione vyko švediškos estafetės, skirtos Tarptautinei mokytojų dienai paminėti, varžybos, kuriose savo jėgas galėjo išbandyti sportininkai iš visų rajono mokyklų. Varžybos vyko 5–6, 7–8, 9–10 ir 11–12 klasių grupėse. Šiemet Lizdeikos gimnazijai atstovavo keturios komandos. Trys iš jų tapo nugalėtojomis, o 1–2 klasių merginų komanda iškovojo antrąją vietą. Pirmosios startavo 1–2 ir 3–4 klasių bėgikės. Kadangi kartu startavo dviejų grupių sportininkės, jau pačioje varžybų pradžioje prasidėjo atkakli kova ir po kiekvieno etapo komandų vietos pasikeisdavo. Po atkaklios kovos pirmosios finišavo Šeduvos gimnazijos bėgikės. Antros atbėgo mūsų merginos: Kamilė Mitraitė, Ernesta Čerpaitė, Deimena Arbuzaitė ir Deimantė Ramonaitė. Vyresniųjų grupėje pirmos finišo liniją kirto mūsų gimnazijos sportininkės. Nugalėtojų komandoje bėgo Rosita Jasaitytė, Indrė Valančiūtė, Gabrielė Urbelytė ir Živilė Jamontaitė. Įkvėpti merginų pergalės puikiai pasirodė ir vaikinai, įveikę visus varžovus. 1–2 klasių komandoje buvo Ignas Balinskas, Klaidas Stryla, Nojus Burčic ir Emilis Blužas. Vyriausiųjų grupėje Lizdeikos gimnazijos garbę gynė Kristupas Petravičius, Domantas Saldukas, Arnas Šutkov ir Dominykas Blužas.

00_1 00_2 00_3 00_400_5

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis. Džiugu, kad net trys mūsų komandos lipo ant aukščiausios pakylos ir džiaugėsi nugalėtojų taurėmis.

Kūno kultūros mokytoja metodininkė Nijolė Andrušaitytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10