Get Adobe Flash player

Jau tapo tradicija Radviliškio Lizdeikos gimnazistams dalyvauti Lietuvos parodų rūmuose LITEXPO parodos ADVENTUR 2019 metu įvykusio nacionalinio geografijos žinių konkurse. Šių metų konkurse dalyvavo 693 mokiniai iš visos Lietuvos. Šiais metais visi laimėtojai gavo po atminimo medalį ir po kelionę, kurią skyrė pagrindinis geografijos žinių konkurso ADVENTUR 2018 rėmėjas kelionių organizatorius GRŪDA. Šiame konkurse dalyvavo trys mūsų gimnazijos mokiniai. Kartu į konkursą vyko ir palaikymo komanda – mokiniai ir mokytojai. Kol vyko konkursas, palaikymo komanda galėjo žvalgytis parodoje.

16610_3 16610_4

Šių metų parodos tema – POTYRIŲ TURIZMAS. Šiandieninis keliautojas tradicinius traukos objektus, poilsio formas keičia į autentiškus maršrutus ir perka ne turizmo produktą, o unikalią, emocinę patirtį. Kokią turizmo patirčių įvairovę keliautojams šiandien siūlo Lietuva? Kaip evoliucionuoja potyrio kelionių elementai globalioje rinkoje, kaip kuriama motyvacija keliauti? Parodoje patyrę keliautojai, turizmo ekspertai ir kelionių organizatoriai dalinosi patarimais ir neįkainojamais asmeniniais atradimais kelionių metu. Poilsio zonoje „Fanų erdvė“ žinomi keliautojai pasakojo savo kelionių įspūdžius. Dalyvių stenduose vyko „Laimės valandos“ – ypatingi pasiūlymai lankytojams su specialiomis nuolaidomis, loterijomis, dovanomis. Mūsų palaikymo komandos nariai dalyvavo „Laimės valandose“ ir laimėjo prizų.

Pasibaigus konkursui mokiniai stebėjo netradicinę geografijos pamoką, kurią vedė geografas Rytas Šalna, geografijos mokytojai Robertas Šalna (Trakai / Vilnius), Angelė Pakamorienė (Gargždai), Georgijus Sapožnikovas (Vilnius), Laima Uosytė (Telšiai).

Po geografijos pamokos Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos prezidentas Rytas Šalna paskelbė konkurso rezultatus. Ir netikėta sėkmė! Valio! Emilija Špokaitė (III g. kl.) pateko į laimėtojų būrį. Mokinė buvo apdovanota įvairiais prizais ir net kelione 4 asmenims į Saremos salą. E. Špokaitė jau antrus metus iš eilės šiame konkurse patenka į laimėtojų būrį.

Sveikiname Emiliją Špokaitę (III g. kl.) ir dėkojame Rositai Jasaitytei (III g. kl.), Tomui Mečioniui (IV g. kl.) už dalyvavimą konkurse.

Matematikos mokytoja Sonata Vaitiekūnė ir geografijos mokytoja Živilė Laurutienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien4
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę4
mod_vvisit_counterŠį mėnesį4