Get Adobe Flash player

Ankstyvą kovo 8 dienos rytą Lizdeikos gimnazijos 1–2 klasių mokiniai, anglų kalbos mokytojos G. Urbonienė, V. Domeikienė bei I. Veberienė ir aš, 3A klasės mokinė Rosita Jasaitytė, vykome į Klaipėdoje esantį LCC tarptautinį universitetą. Tai Lietuvos, Kanados ir JAV fondų įsteigtas universitetas, kuriame mokosi studentai iš įvairių pasaulio šalių, todėl čia gyvenimas verda anglų kalba.

1358_1 1358_2

Klaipėdos LCC universitete vyko nacionalinis oratorių konkursas anglų kalba. Šių metų konkurso tema – „Nature is a common language“ („Gamta yra bendra kalba“), todėl aš, laimėjusi rajoninį konkurso etapą, turėjau galimybę atstovauti Lizdeikos gimnazijai tokio didžiulio masto renginyje. Dalyviai buvo suskirstyti į 3 grupes, kuriose pristatė savo kalbas klausytojams bei komisijai, po kiekvienos kalbos buvo užduodami klausimai. Galiausiai komisija išrinko po 3 finalistus iš kiekvienos grupės, kurie savo kalbas pristatė didžiojoje amfiteatrinėje salėje. Tokiame nacionaliniame konkurse dalyvavau pirmą kartą, tačiau manau, kad įspūdžius, kuriuos patyriau, prisiminsiu visą gyvenimą. Nors į finalinį etapą nepatekau, tačiau visiškai nenusiminiau, nes debiutas pavyko tikrai puikiai. Esu labai laiminga ir džiaugiuosi, jog nugalėjau savo baimes ir viską padariau taip, kaip galėjau geriausiai. Ne tik aš, bet ir kiti Lizdeikos gimnazijos mokiniai turėjo galimybę išgirsti dalyvių paruoštų kalbų bei originalių minčių apie gamtą, pasisemti naujų idėjų, kiekvienas iš mūsų gavo labai daug patirties, taip pat apžiūrėjome modernų LCC universitetą.

Taigi, diena tikrai neprailgo ir į Radviliškį grįžome pilni gerų emocijų. Džiugu, kad šis konkursas sudomino ir 1–2 klasių mokinius. Tikimės, kad jie taip pat išbandys savo jėgas šiame gražiame, prasmingame ir įdomiame konkurse kitais metais.

3A klasės mokinė Rosita Jasaitytė


Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien6
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę6
mod_vvisit_counterŠį mėnesį6