Get Adobe Flash player

Pačioje Vilniaus širdyje, miesto rotušėje, gruodžio 7 dieną įvyko verslumo ugdymo šventė „Kalėdinė eXpo“. Septyniasdešimt jaunųjų bendrovių iš visos Lietuvos pristatė kuriamus produktus ir paslaugas.

image 20191208_2 20191208_3 20191208_4 20191208_5 20191208_6 20191208_7

Radviliškio Lizdeikos gimnazijai atstovavo jaunoji bendrovė „TavoRankose“. Ketvirtą bendrovę įkūrę gimnazistai išsikėlė ambicingus tikslus – dalyvauti Lietuvos Junior Achievement organizuojamame renginyje. Parengę verslo planą, pristatę aplinkosaugą skatinančią ir tvarumą akcentuojančią verslo idėją ir praėję atranką bendrovės dalyviai pasiruošė šventei „Kalėdinė eXpo.“ Kiekviena jaunoji bendrovė ne tik pristatė kūrybiškiausius produktus ir paslaugas, bet atsakinėjo ir į komisijų klausimus, demonstravo komandinio darbo įgūdžius, suvokimą apie verslą, bendrovės veiklą. Jaunosios bendrovės „TavoRankose“ komandos sukurtas produktas susilaukė nemažo pirkėjų susidomėjimo, už kuriuos jie atsiskaitė ne tik grynaisiais, bet ir banko kortelėmis. Gimnazistai džiaugiasi įgyta neįkainojama verslumo patirtimi, kuri pavyzdžiais motyvuoja ir įkvepia naujoms idėjoms. Už šią galimybę dėkojame Lizdeikos gimnazijos direktorei Inai Bajarauskaitei. Už pagalbą ir patarimus įgyvendinant idėją taip pat esame dėkingi technologijų mokytojui Alfonsui Maslauskui.

Jaunųjų bendrovių veikla dar mokyklos suole – tai tik kelionės pradžia, atverianti naujas perspektyvas ir atskleidžianti daugybę galimybių.

Deimantė Šidlauskytė, JB „TavoRankose“ prezidentė, Danutė Bitytė, ekonomikos ir verslumo mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8