Get Adobe Flash player

Kovo 6-osios vakarą 1c klasės mokiniai pakvietė savo tėvelius į mokyklą... tiksliau – į pamokas. Iš anksto pasiruošę pamokoms, mokytojais tapę gimnazistai savo tėveliams leido prisiminti mokyklinius metus ir smagiai praleisti vakarą kartu. Tėvai po keliolikos metų vėl sprendė chemijos, matematikos, lietuvių kalbos testus, taip pat atliko dailės ir muzikos užduotis. Pirmokai suprato, jog mokytojais būti ne taip ir lengva, o trumpam tapę mokiniais tėveliai pripažino, kad primiršo kai kurias chemijos ar matematikos uždavinių sprendimų gudrybes. Anot tėvelių, jie geriau galėjo pažinti savo ir kitus klasės vaikus bei jų tėvelius.

20200309_4 20200309_5 20200309_6 20200309_7 20200309_8

Apibendrindama kitokią Tėvelių dieną klasės auklėtoja J.Plukienė šmaikštaudama sakė, jog ateiti į mokyklą nepasiruošus pamokoms (pirmokai joms ruošėsi savarankiškai) ir tik stebėti kitų darbą gana nuobodu. Tačiau smagu, kad visi kartu vakarą praleidome linksmai ir originaliai.

Gabrielė Kazokaitytė, 1C klasės gimnazistė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien3
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę3
mod_vvisit_counterŠį mėnesį3