Get Adobe Flash player

RADVILIŠKIO LIZDEIKOS GIMNAZIJA

Mieli Radviliškio Lizdeikos gimnazijos mokinių tėveliai, mokytojai, darbuotojai, rėmėjai,

Dėkojame, kad esate su mumis bei kasmet prisidedate prie gimnazijos rėmimo ir

skiriate % nuo pajamų mokesčio.

Nuoširdžiai dėkojame Jums už praėjusiais metais skirtą 2% pajamų mokesčio paramą gimnazijai – 2019 metais į mūsų gimnazijos labdaros ir paramos sąskaitą Jūs pervedėte 4179 eurus. Jas naudosime 2020 m.

2019 metams gautas (3903 eurų) lėšas, derindami su mokytojų, mokinių ir mokinių tėvų pageidavimais, pasitardami su Gimnazijos Palamentu, Mokytojų, Gimnazistų ir Seniūnų tarybomis panaudojome pirmiausiai moksleiviams skatinti (500 EUR) bei moksleivių vykimo į konkursus, olimpiadas, varžybas, konferencijas daliniam finansavimui (1230 EUR), projektinei ir kitai veiklai organizuoti (470 EUR), įsigijome gimnazijos dokumentų aplanką (1100 EUR) bei suvenyrų, reprezentuojančių gimnaziją. Paremtas gimnaziją reprezentuojančių renginių organizavimas (600 EUR).

Tikimės, kad Jūs liksite ištikimi Lizdeikos gimnazijai, kad suprasite, jog, pervesdami 1,2% pajamų mokestį į mūsų įstaigą, prisidėsite prie Lizdeikos gimnazijos gerovės. Mums labai reikia Jūsų palaikymo ir paramos tam, kad kartu galėtume nuveikti dar daugiau darbų.

Paramos davėjas iki liepos 1 d. užpildo Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos interneto svetainėje pateiktą prašymo formą FR0512 (v4 versija), skirtą užpildyti kompiuteriu, arba popierinę šio prašymo formą.

  • Paprasčiausiais ir greičiausias būdas – prašymus pateikti savarankiškai elektroniniu būdu per VMI Elektroninio deklaravimo sistemą (toliau - EDS). Prisijunkite prie VMI Elektroninio deklaravimo sistemos adresu: https://deklaravimas.vmi.lt
  • Prašymus e. būdu galima pateikti ir atvykus į bet kurią apskrities valstybinę mokesčių inspekciją, kur tai padaryti padės VMI darbuotojai, arba;
  • Užpildytus popierinius prašymus atsiųsti VMI paštu (adresu Neravų g. 8, LT-66257 Druskininkai) arba tiesiogiai įteikti VMI darbuotojui bet kuriame padalinyje (forma užpildymui).
  • Paramos gavėjo identifikacijos Nr. (kodas): 190670535.
  • Paramos gavėjo pavadinimas: Radviliškio Lizdeikos gimnazija. Adresas: Lizdeikos 6C, Radviliškis.
  • Mokestinis laikotarpis – 2019 metai.

Pagarbiai,

gimnazijos direktorė Ina Bajarauskaitė,

Parlamento pirmininkas Robertas Škėma

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien11
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę11
mod_vvisit_counterŠį mėnesį11