Get Adobe Flash player

Lietuvos sporto universiteto (LSU) Fizinio ugdymo ir sporto studijų programos komitetas kartu su Pasauliniu aktyvių ir sveikų vaikų aljansu (Active Healthy Kids Global Alliance, AKGA), V4Sport Foundation, Tarptautine sporto ir kultūros asociacija (International Sport and Culture Association) balandžio 22 d. pakvietė visus mokytojus, mokinius ir tėvus prisijungti prie nuotolinės fizinio ugdymo pamokos. Pamoka truko 30 min., ją stebėjo pedagogai iš 50 pasaulio šalių. Socialinio tinklo komentaruose, prasidėjus pamokai, pasisveikino ir prisistatė virš 15 tūkst. dalyvių. Pagrindinis organizatorių tikslas, susiklosčius tokiai neeilinei situacijai dėl COVID-19, nuolat priminti, kad būtina laikytis Pasaulio sveikatos organizacijos mokinių fizinio aktyvumo rekomendacijų: kasdien mažiausiai 60 min. būti fiziškai aktyviems ir 3 kartus per savaitę atlikti pratimus kaulų bei raumenų sistemoms stiprinti.

lizdeika sertifikatas pamoka

Į šią pamoką Radviliškio Lizdeikos gimnazijos bendruomenę pakvietė aerobikos mokytoja Rita Dirmeikienė. Pamokoje dalyvavo 3 gimnazijos klasių merginos, mokytojai ir Aktyvių tėvų klubo nariai. Pasak mokytos Ritos Dirmeikienės, mokiniai, tėveliai, mokytojai turėtų nepamiršti judėti, pasivaikščioti gryname ore ir sveikai maitintis. Labai smagu, kai namuose šalia savo vaiko sportuoja tėvai, seneliai, jaunesnieji broliai ir sesutės. Tam galima rasti internete daug įvairių video pamokų, treniruočių, žaidimų.

IT mokytojai mano, kad visi tie, kurie dar visai neseniai nemėgo informacinių technologijų, dabar su jomis bando susidraugauti, todėl tampame kūrybiškesni, aktyvesni, įsitraukiame į bendras veiklas, kuriame ir dalyvaujame nuotoliniuose projektuose, bendradarbiaujame tarpusavyje. Po nuotolinės fizinio ugdymo pamokos iš organizatorių visi dalyviai gavo sertifikatus ir įgijo naujos patirties bei puikiai praleido laiką.

Jolanta Kvedarienė, IT mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien37
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę37
mod_vvisit_counterŠį mėnesį37