Get Adobe Flash player

Radviliškio Lizdeikos gimnazijos bendruomenė antrus metus buvo pakviesta dalyvauti – organizuoti Žalią vakarą. Šiemet ši diena ypatinga, kitokia, simbolizuojanti mūsų bendrystę, santykį su gamta, šeima.

20200617_1 20200617_2 20200617_3

Jei praėjusiais metais laiką praleidome sėdėdami prie gimnazijos kieme gražiai išpuoštų stalų, kalbėdami apie žalią spalvą, vaišindami vieni kitus sugalvotais patiekalais, tai šiemet Žalias vakaras savo forma ir būdais apėmė įvairias sritis, tikėtina, labiausiai mielas ir priimtinas kiekvienam. Kadangi dar vis gyvenome karantino sąlygomis, tai daugelis bendruomenės narių būrėsi į mažesnes ar didesnes grupeles ir prasmingai leido laiką. Stebino žmonių kūrybiškumas ir veiklų įvairiapusiškumas. Vieni sėdėjo prie žaliai išpuošto stalo, vaišinosi sveikais, žaliais, ekologiškais produktais, kiti gėrė žalią arbatą ir mėgavosi knyga sodo ar terasos pavėsyje. Gražus mokytojų būrelis dalyvavo žaliavalgiškoje degustacijoje, edukacijoje „Prieskonių pasaulis“ ir floristikos kursuose. Aerobikos mokytoja Rita vedė užsiėmimą lauke, savo išpuoselėtame kieme, dvi kolegės darbavosi šiltnamyje ir degustavo jau pačių išaugintus agurkus. Buvo tokių, kurie dieną praleido skaičiuodami žingsnius, važiuodami dviračiu, braidydami vandens telkiniuose, plaukdami baidare ar keliaudami automobiliu po gražią mūsų Lietuvą, aplankydami buvusius kolegas.

Smagu, kad tokia veiklų įvairovė leido pažvelgti į šios dienos organizavimą kitokiu kampu. Galime didžiuotis savo išpuoselėta žalia aplinka, gražiu miestu, kurie mums suteikia daug galimybių prasmingai ir su brangiais žmonėmis leisti laiką.

„Žalio vakaro“ komanda nuoširdžiai dėkoja visiems, prisijungusiems prie šios iniciatyvos, tikimės, kad visų veikla tik įprasmino ir pagražino mūsų būtį, kad visi kartu kursime gražią tradiciją, prie kurios kviesime jungtis kuo didesnį būrį bičiulių ir draugų.

Žalios organizatorių komandos vardu Jolanta Kvedarienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien11
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę11
mod_vvisit_counterŠį mėnesį11