Get Adobe Flash player

20210307_1 Kovo 4 d. Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje nuotoliniu būdu vyko 9–12 kl. geografijos olimpiada „Mano gaublys“. Olimpiados tikslas – skatinti mokinių domėjimąsi geografija ir jos populiarinimą. Juk geografija padeda suprasti Žemės gamtinius ir socialinius reiškinius, ekosistemų ir kultūrinio kraštovaizdžio apsaugos, migracijos, miestų ir regionų vystymo klausimus. Daugybė mūsų planetos problemų yra tampriai susijusios su geografija ir tai dar labiau didina šio mokslo reikšmę. Mokydamasis geografijos žmogus savo žinias greitai pritaiko praktikoje ir gauna atsakymą į klausimą „kodėl“. Šis klausimas mus moko mąstyti ir ieškoti.

20210308_1 20210308_2

Olimpiadoje „Mano gaublys“ dalyvavo 31 mokomuoju dalyku besidomintis mokinys. Įvairių klasių mokiniams buvo sudarytos galimybės pasitikrinti savo žinias, varžytis su kitais mokiniais. Teko atsakyti į 30 sudėtingų klausimų. Daugiausia taškų, net 29, surinko 2A kl. mokinys Gytis Genevičius.

Sveikiname 1–3 vietų laimėtojus! Pirmųjų klasių grupėje nugalėtojais tapo Vilius Tautkevičius (1D), Salvijus Poška (1D), Renaldas Petraitis (1C), Saulė Tumėnaitė (1B).

Antrųjų klasių grupėje laimėjo Gytis Genevičius (2A), Rimvydas Lukošius (2E), Urtė Beržinskaitė (2B), Ramunė Grebliauskaitė (2E).

Trečiųjų ir ketvirtųjų klasių grupėse nugalėtojais, surinkę daugiausiai taškų, tapo Salomėja Gitarė Pryšmantaitė (3B), Lukas Krikščiūnas (3B), Dovidas Rumbinas (3E), Iveta Skulmytė (4E) ir Geidas Varonas (4A).

Sakoma, kad pasaulio pažinimas – tai bandymas pažvelgti į jį iš naujų pozicijų. To visiems ir linki geografijos mokytojos Živilė ir Danutė.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien13
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę13
mod_vvisit_counterŠį mėnesį13