Get Adobe Flash player

komanda lizdas Š. m. kovo 8 d. Lizdeikos gimnazijos jaunieji Europos parlamento ambasadoriai dalyvavo Tarptautinei moters dienai ir lyčių lygybės temai skirtame protmūšyje. Gimnaziją atstovavo dvi komandos: „Mes“ ir „Lizdas“. Žaidime buvo penki etapai po dešimt klausimų, kuriuos turėjo įveikti dalyvavusios komandos. Protmūšio klausimai buvo įvairūs: istorinės ir kultūrinės lygių teisių raidos keistenybės ir įdomūs faktai apie lygių teisių progresą, statistinius duomenis ir lygių galimybių reglamentavimo ypatumus. Taip pat, lyčių lygybės tema buvo vaizduojama per meną ir architektūrą.

Lizdeikos gimnazijos protmūšio komandos žaidimą vertina teigiamai: sužinojo daug naujų faktų apie lyčių lygybę, smagiai praleido laiką bei šiek tiek pramankštino smegenis. Beje, komandai „Lizdas“ sekėsi itin šauniai – pateko į TOP 10-ką. Tai neblogas rezultatas, nes buvo 74 komandos iš įvairių Lietuvos mokyklų (#MEPLietuva).

Lizdeikos gimnazijos jaunoji ambasadorė Augustė Kovalevskaja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9