Get Adobe Flash player

2012-02-06 Susipažinkime. Aš Gedas, buvęs mokinys, ir naujas Lizdeikos darbuotojų komandos narys. Esu neformalaus ugdymo organizatorius, tad jei turite kokių įdėjų, projektų, aš tas žmogus, kuris jus išklausys ir padės. Šiek tiek pasikeitus komandai, perimu truputį ir jūsų mylimo Vilando pareigų. Pastebėjau, kad pati opiausia problema mokykloje –gimnazijos uniformų nešiojimas.
Kaip buvęs mokinys, tikrai žinau, kad prie uniformos reikia priprasti, iš pradžių būna ir nepatogu, ir atsibosta, tačiau mokykloje uniforma patvirtinta jau nuo 1997 metų, taigi ne vienai kartai jau teko ši ‘našta‘. Taipogi, mokykloje yra nemažai idėjų, kada galima eiti ir be uniformos, be to, uniforma gali būti pakeičiama baltais/juodais marškinukais ar megztiniais.
altLizdeikos gimnazija Lietuvoje yra garsi ir žinoma, todėl kiekvienas iš jūsų, yra atsakingas už gimnazijos įvaizdžio palaikymą ir kūrimą. Vengdami nešioti uniformas, jūs ne tik gadinate šį įvaizdį, bet ir žeminate gimnazijos vardą. Nenešiodami uniformų, jūs taip pat nesilaikote gimnazijos taisyklių, negerbiate savo draugų ar mokytojų. Galiausiai, visi svajojate apie gerai apmokamą ateities darbą, ir galiu užtikrinti, kad ten reikės laikytis vienokių ar kitokių uniformos reikalavimų, tai dabar gera proga praktikai bei apsipratimui.
Dėvėkite uniformas, nes ji leidžia didžiuotis priklausymu gimnazijos bendruomenei, skatina pasitempti ir jausti atsakomybę.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien2
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę2
mod_vvisit_counterŠį mėnesį2