Get Adobe Flash player

Šių metų balandžio 8 dieną Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje vyko Lietuvos mokinių dainos anglų kalba konkursas „Our vision”, į kurį susirinko mokiniai iš įvairių Lietuvos miestų bei Radviliškio rajono. Žiūrovus ir vertinimo komisiją džiugino konkursantai iš Šiaulių „Romuvos“ progimnazijos, Šiaulių Simono Daukanto gimnazijos, Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijos, Šalčininkų Jano Sniadeckio gimnazijos, Kretingos Pranciškonų gimnazijos, Šilalės Simono Daukanto gimnazijos, Radviliškio r. Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos. Savo talentus pademonstravo ir lizdeikiečiai. Konkurse skambėjo populiarių pasaulio atlikėjų dainos, kurios atskleidė jaunų žmonių santykį su muzika. Mokiniai ne tik tobulino anglų kalbos įgūdžius, bet kartu lavino kūrybiškumą, saviraišką, bendravimą.

20220414_9 20220414_10 20220414_11 20220414_12 20220414_13 20220414_14

Sveikinimo žodį susirinkusiesiems tarė Lizdeikos gimnazijos direktorė Ina Bajarauskaitė. Atlikėjų pasirodymus vertino komisija, kurios pirmininkė Radviliškio muzikos mokyklos direktorė Aurelija Stončiuvienė, nariai: Radviliškio miesto kultūros centro direktorė Indrė Ginkevičienė, Radviliškio Vaižganto progimnazijos pavaduotoja ugdymui Vaida Apšegienė. Konkurso sumanytojai ir organizatoriai Radviliškio Lizdeikos gimnazija ir Radviliškio suaugusiųjų ir Jaunimo neformaliojo ugdymo skyrius.

Solistų kategorijoje nugalėtoja tapo Rugilė Listauskytė iš Radviliškio r. Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos. Rugilė atliko dainininkės Adelės dainą „Love in the dark“. Antrą vietą užėmė Kornelija Vasiliauskaitė iš Šiaulių „Romuvos“ progimnazijos su Amy Winehouse daina „You Know I‘m No Good“. Trečią vietą pasidalino Nomeda Hofmanaitė iš Radviliškio r. Grinkiškio Jono Poderio gimnazijos, atlikusi Billie Eilish dainą „No time to die“ ir Kaila Jančauskaitė iš Šiaulių Simono Daukanto gimnazijos, atlikusi Elvis Presley dainą „Can‘t help falling in love“.

Grupių kategorijoje nugalėjo Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijos mokinių Valento Burnov, Mykolo Mikšio, Kristauto Lebedžio ir Tautvydo Balčiūno grupė. Mokiniai atliko Savage Garden dainą „Truly Madly Deeply“. Šis pasirodymas pelnė gausias žiūrovų ovacijas. Antrą vietą laimėjo grupė „Versus“ iš Radviliškio Lizdeikos gimnazijos. Mokinės Austėja Valavičiūtė, Kotryna Stičkobaraitė ir Kamilė Petrėtytė atliko dainininkės Pink kūrinį „What about us“. Trečią vietą užėmė grupė „Lizdas“ iš Radviliškio Lizdeikos gimnazijos. Rokas Šmatavičius, Arminas Mikalajūnas, Vilius Ulys, Ignas Janušauskas ir vokalistė Juta Butkevičiūtė atliko grupės Radiohead dainą „Creep“.

Renginio metu konkurso dalyvius ir svečius džiugino Lizdeikos gimnazijos mokinių šokių grupių pasirodymai. Sklandų konkurso organizavimą užtikrino konkurso vedėjai – Miglė Juodžbalytė ir Justas Kareckas, pademonstravę puikius anglų kalbos vartojimo įgūdžius.

Laukdami komisijos verdikto, mokiniai nenuobodžiavo, o kartu susivieniję dainavo mėgstamus kūrinius, linksminosi patys ir džiugino žiūrovus.

Konkursas baigėsi, nugalėtojams įteikti diplomai, atminimo dovanėlės, o muzika ir toliau lieka skambėti kiekvieno atlikėjo širdyje.

Lizdeikos gimnazijos mokytoja Svetlana Sluckienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8