Get Adobe Flash player

Balandžio 13 dieną Šiauliuose vyko regioninė jaunųjų bendrovių EXPO 2022. Renginį organizavo Lietuvos Junior Achievemen, Šiaulių verslo inkubatorius. Tradiciniu tapusiame renginyje dalyvavo trisdešimt šešios komandos iš Joniškio, Kelmės, Pakruojo, Radviliškio, Šiaulių miestų, kurių komandos prekybos ir laisvalaikio centro „Tilžė“ erdvėse pristatė savo verslo idėjas. Renginyje lankėsi ne tik verslininkai, verslo įmonių atstovai, bet ir svečiai: pirmoji ponia Diana Nausėdienė, Šiaulių miesto meras Artūras Visockas, kurie draugiškai bendravo ir drąsino jaunuosius verslininkus.

20220421_1 20220421_2 20220421_3 20220421_4

Radviliškio Lizdeikos gimnazijai atstovavo bendrovė „PACHILLINAM“, kurios nariai: Dominykas Mikaliūnas, Vakarė Skirmantaitė, Aistė Najulytė. Komanda pristatė savo idėją – organizuoti kino vakarus gimnazijoje. Renginio metu dalyvavo įvairių verslo organizacijų ir įmonių atstovai, kurie dalinosi savo patirtimi su komandomis, teikė savo pasiūlymus bei patarimus, vertino pažangą. Kartu su kitomis jaunosiomis bendrovėmis lizdeikiečiai ne tik bendravo su verslo įmonių atstovais, bet ir atsakė į komisijos narių pateiktus klausimus. Patariamoji komisija teikė draugiškus patarimus, kaip galima vystyti ir patobulinti idėjas. Nominacijų komisija – tai rėmėjų nominacijų įsteigta komisija, kuri rinko, kas labiausiai verti įsteigtų nominacijų. Bendroji komisija – tai komisijos nariai, kurie vertino padarytą pažangą pagal vertinimo kriterijus. Lizdeikiečiai džiaugiasi, kad nominacijų komisija gimnazijos komandai „PACHILLINAM“ skyrė didžiausio poveikio bendruomenei nominaciją.

Gimnazistų verslumo patirtis dar mokyklos suole skatina jaunus žmones pasinaudoti savo kūrybinėmis galiomis, jas naudoti kuriant vertę ekonomikoje, prisiimti atsakomybę ir patiems keisti gyvenimą.

Danutė Bitytė, Lizdeikos gimnazijos mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien20
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę20
mod_vvisit_counterŠį mėnesį20