Get Adobe Flash player

Erasmus+ programos projektai suteikia galimybę ne tik pakeliauti, bet padrąsina mokytojus bei mokinius organizuoti kitokias, netradicines, mokymosi veiklas. Lizdeikos gimnazijos įgyvendinamas SEED (socialinis verslumas – ugdymo tobulinimas) projektas skatina ne tik socialinę atsakomybę, bet ir kūrybiškumą.

20220425_1 20220425_2

Belaukdami Šv. Velykų, didįjį ketvirtadienį SEED projekto dalyviai susitiko su radviliškiečiu verslininku, „Vaikų salos“ vadovu Artūru Sipavičiumi. Svečias pasidalino su projekto dalyviais, mokiniais ir mokytojais verslo vingrybėmis, verslumo įgūdžiais, rizikomis ir sėkmėmis. SEED nariai paruošė verslininkui klausimų, į kuriuos jis atsakė paįvairindamas pavyzdžiais iš savo ilgametės verslininko patirties. Susitikimas su socialiniu partneriu papildė mokinių žinias, įgytas pamokose ir projekto metu (mokiniai dalyvavo trijuose projekto mokymuose, kiekvienas truko 5 dienas). Pokalbis su verslininku ir projekto mokymų turinys įrodo, kad kūrybiškumas – labai svarbi kompetencija, kurią turime ugdyti norėdami patirti kuo daugiau sėkmių ne tik mokykloje, bet ir ateities veiklose.

Džiaugiamės Erasmus+ programos galimybėmis ir socialiniais partneriais, kurie noriai įsitraukia į ugdymo veiklas, o jos tampa patrauklesnės ir veiksmingesnės, paskatina tirti vietos bendruomenės poreikius ir spręsti iškilusias problemas, steigiant mokinių socialines bendroves. Šiuolaikinis ugdymas nėra tik mokyklos atsakomybė, jis tampa visų bendruomenės narių užduotis. Susitikimas su verslininku Artūru Sipavičiumi, „Vaikų salos“ vadovu, įrodo, kaip mokytojus gali pakeisti socialiniai partneriai ir taip paįvairinti ugdymo veiklas, kurios tampa išties prasmingos.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien102
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę102
mod_vvisit_counterŠį mėnesį102