Get Adobe Flash player

Balandžio 27 d. Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje svečiavosi Tiberiados bendruomenės vyresnysis brolis Lietuvoje Ivanas. Drauge su juo lankėsi šios bendruomenės įkurtos šv. Damijono jaunimo maldos grupės nariai – lietuvaitės Indrė ir Barbora bei latvis Gunars. Prisijungimas prie šv. Damijono jaunimo – galimybė tapti Kristaus draugu, gyvuoju Bažnyčios akmeniu, stengtis, kad ji taptų tokia graži, kokią ją įsivaizdavo Kristus. Šie jaunuoliai Baltriškių bendruomenę pažįsta jau seniai, todėl liudijo apie jos veiklą. Maldos grupelės nariai pasidalino savo tikėjimo kelionės atradimais. Brolis Ivanas kvietė gimnazistus dalyvauti Tiberiados bendruomenės organizuojamose stovyklose, ypač tarptautinėje stovykloje „Aš ieškau savo brolio“, kuri vyks liepos 4–10 dienomis Baltriškėse, Zarasų rajone.

20220428_2 20220428_3 20220428_4 20220428_5 20220428_6

Šis apsilankymas mokykloje buvo neatsitiktinis. Brolis Ivanas, Indrė, Barbora ir Gunars yra didesnės Misijų grupės dalis. Kiti nariai yra išvykę į Latviją, Lenkiją, Estiją. Ten taip pat kviečiama į tarptautinę stovyklą bei pristatoma Tiberiados bendruomenės brolių veikla. Gimnazistai sužinojo, kad grupė, esanti Lenkijoje, ne tik pristato stovyklą, bet savanoriauja maisto ir būtiniausių daiktų paskirstymo ukrainiečiams punkte.

Tiberiados bendruomenės broliai tikisi, kad ši jų misija paskatins paauglius ir jaunuolius apsilankyti Baltriškėse ir ten gražios gamtos apsuptyje rasti, kuo pamaitinti savo tikėjimą.

Inga Zabulienė, tikybos mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien4
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę4
mod_vvisit_counterŠį mėnesį4