Get Adobe Flash player

20220518_1 Gegužės 11 dieną 1S klasės mokiniai kartu su savo auklėtoja, istorijos mokytoja Vaida Jankūniene ir teisės bei istorijos mokytoja Ana Savickiene išvyko į ekskursiją Vilniuje.

Pirmiausiai atvykę pirmokai turėjo šiek tiek laisvo laiko pasigrožėti Vilniaus senamiesčiu. Po to mokiniai keliavo į Energetikos ir Technikos muziejų, kuriame dalyvavo edukacinėje programoje „ILIUZIJOS – MOKSLAS, MISTIKA AR APGAULĖ?“ Jos metu gimnazistai susipažino su optinėmis iliuzijomis, atliko praktiką jas stebėdami ir tyrinėdami. Muziejuje taip pat išvydo ir kitokio pobūdžio iliuzijas, kurios ne tik sužavėjo, bet ir privertė į jas pažiūrėti kitu kampu.

Antroji edukacija vyko Nacionalinėje teismų administracijoje veikiančioje teismų ekspozicijoje, kurioje moksleiviai susitiko su teismo atstovėmis. Gimnazistams patiems teko inscenizuoti teismo posėdį. Teisėja paaiškino teismo posėdžio eigą ir pareigas, kurias turėjo atlikti inscenizacijos dalyviai. Posėdis ėjosi gana sklandžiai, jo metu gimnazistai mokėsi, dirbo ir atsakingai įsijautė į savo vaidmenis. Tai buvo džiugi ir daug pamokanti edukacija.

1S klasės mokiniams ši išvyka labai patiko. Akis apgaunančios iliuzijos, teisme aiškinami nusikaltimai suteikė įdomių žinių, naujos patirties ir, žinoma, paliko didžiulį įspūdį.

Melita Mikalevičiūtė, Gunda Stasiūnaitė, 1S klasės mokinės, Radviliškio Lizdeikos gimnazija

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9