Get Adobe Flash player

Gegužės 18 dieną Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje įvyko rajono 1–4 (9–12) kl. mokinių rašinių konkurso „Žodis Jaunimui“ laureatų ir dalyvių apdovanojimai. Šiemet konkursas buvo skirtas Radviliškio miesto 455-ajam jubiliejui ir Lietuvos Jaunimo metams paminėti.

20220520_1 20220520_2 20220520_3 20220520_4 20220520_5 20220520_6 20220520_7

Jau ketvirtus metus Radviliškio Lizdeikos gimnazijos iniciatyva vykstančiame konkurse dalyvavo 18 mokinių iš įvairių rajono mokyklų. Konkurso dalyviai savo rašiniuose didžiavosi jaunaisiais šauliais, Radviliškio krašto jaunimo sportiniais ar meniniais pasiekimais, nuoširdžia savanoriška veikla, jaunuolių pastangomis garsinti savo miestą ir rajoną ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Mokiniai prisiminė ir savo krašto žmones, kurie praeityje nuveikė daug gero ar net paaukojo gyvybes.

Lizdeikos gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Skirmantė Petraitienė pasidžiaugė, kad Radviliškis turi kuo didžiuotis ir tai atsispindi mokinių rašiniuose. Ji dalyviams palinkėjo būti aktyviems, pilietiškiems, puoselėti savo vertybes ir įteikė laureatams Radviliškio suaugusiųjų ir jaunimo neformaliojo ugdymo skyriaus Padėkos raštus, rėmėjų Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnybos Radviliškio rajono biuro – dovanėles ir Lizdeikos gimnazijos išleistą knygelę „Žodis Jaunimui“, kur sugulė visų rašinių konkurso dalyvių darbai.

Šia knygele ir Lizdeikos gimnazijos Padėkos raštais buvo apdovanoti ir kiti rašinių konkurso dalyviai. Visiems skambėjo dainos, akį džiugino šokėjos, o renginio vedančiosios pakvietė ir kitais metais dalyvauti rašinių konkurse ir išsakyti įvairiausias mintis savo darbuose.

Rita Šimkuvienė, Radviliškio Lizdeikos gimnazijos lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja ekspertė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien80
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę80
mod_vvisit_counterŠį mėnesį80