Get Adobe Flash player

Per patį viduvasarį, liepos 16 d., kai saulės šypsnius pro baltus debesis nuolat keičia šilto lietaus šuorai, Lizdeikos gimnazijoje netilo džiaugsmingas šurmulys – gimnazijos bendruomenė išlydėjo į naują gyvenimo etapą 79-osios laidos abiturientus. Tradiciškai abiturientų pagerbimo ir brandos atestatų įteikimo ceremonija prasidėjo žynio Lizdeikos sveikinimu, o atestatus auklėtojoms perdavė vaidilutės. Gimnazijos direktorė Ina Bajarauskaitė, kreipdamasi į abiturientus, linkėjo atrasti savąjį kelią, priimti visus gyvenimo siunčiamus iššūkius ir drąsiai siekti savo tikslų. Taip pat dėkojo pedagogams, savo žiniomis ir gyvenimiškais patarimais padėjusiems tokiam gausiam jaunų žmonių būriui sėkmingai įveikti mokyklinį etapą, džiaugėsi ir geranorišku tėvelių bendravimu ir bendradarbiavimu per ketverius mokymosi gimnazijoje metus.

20220719_2 20220719_3 20220719_4 20220719_5 20220719_6 20220719_7 20220719_8 20220719_9 20220719_10 20220719_11 20220719_12 20220719_13 20220719_14 20220719_15 20220719_16

Pasveikinti ir apdovanoti pačių aktyviausių, visuomeniškiausių, geriausiai besimokančių abiturientų atvyko LR Seimo narys, Radviliškio miesto Garbės pilietis Antanas Čepononis. Svečias, sveikindamas Lizdeikos gimnazijos bendruomenę, džiaugėsi patyrusių pedagogų kolektyvu, kasmet išugdančiu būrį aktyvių ir pilietiškų asmenybių, o abiturientams linkėjo sėkmingos naujos pradžios: „Tikėkite savimi ir tegul Jums likimas bus ypač dosnus!“ Atminimo dovanos ir LR Seimo Pirmininko pavaduotojo Pauliaus Saudargo Padėkos raštai įteikti šiems abiturientams: Miglei Juodžbalytei, Aimiui Ginkevičiui, Justui Kareckui, Gvidui Jocui.

Jaunų asmenybių pasiekimais džiaugėsi ir Radviliškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Justinas Pranys, kuris lizdeikiečiams įteikė Radviliškio mero padėkas. Išskirtinis dėmesys ir piniginė premija skirta Samantai Noraitytei, gavusiai aukščiausią įvertinimą už valstybinį lietuvių kalbos ir literatūros egzaminą. Taip pat mero padėkomis už aktyvią veiklą, Radviliškio miesto vardo garsinimą apdovanoti šie abiturientai: Roberta Jankūnaitė, Samanta Zolotuchina, Emilis Blužas, Visanta Senulytė, Justina Bajoraitė.

Po klasių auklėtojų linkėjimų įgyvendinti svajones, patirti daug prasmingų akimirkų ir kurti savąją gyvenimo istoriją buvo įteikti brandos atestatai. Šiemet sėkmingai egzaminų maratoną įveikė ir gimnaziją baigė 136 abiturientai, iš jų 4 Suaugusiųjų mokymo skyriaus mokiniai. Į Lizdeikos gimnazijos garbės knygą už labai gerą mokymąsi ir Lizdeikos gimnazijos vardo garsinimą įrašyti šie abiturientai: Justina Bajoraitė; Roberta Jankūnaitė, Samanta Zolotuchina, Areta Bartoševičiūtė, Joana Skaburskaitė, Emilis Blužas, Miglė Juodžbalytė, Visanta Senulytė, Samanta Noraitytė, Eva Urbelytė, Dignė Zarauskaitė, Justas Kareckas, Gvidas Jocas, Lukas Balčiūnas. Nemažas būrys abiturientų apdovanoti gimnazijos garbės raštais ir padėkomis už aktyvią visuomeninę veiklą.

Abiturientų tėvelių vardu kalbėjo Indrė Ginkevičienė, skatindama vaikus klausyti savo širdies ir pasirinkti tokį kelią, kokio jie patys nori, primindama, kad tėvai visuomet bus šalia ir palaikys jų sprendimus. Patys abiturientai, atsisveikindami su gimnazija ir dėkodami visiems už bendrystę per ketverius metus, įteikė gimnazijos direktorei 79-osios laidos vinjetę.

Didžiuojamės savo abiturientais ir tikime, kad rankose laikomi Brandos atestatai atvers pažinimo vartus į savęs atradimo, bendražmogiškųjų vertybių puoselėjimo, asmeninio tobulėjimo ir siektų tikslų įgyvendinimo pasaulį.

Lizdeikos gimnazijos informacija

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien12
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę12
mod_vvisit_counterŠį mėnesį12