Get Adobe Flash player

Gruodžio 10 dieną LITEXPO parodų ir kongresų rūmuose savo produktus ir paslaugas pristatė 130 jaunųjų verslininkų bendrovių. Kalėdinė eXpo yra jau tradicija tapęs „Lietuvos Junior Achievement“ renginys, kasmet vykstantis Vilniuje.

20221214_6 20221214_7 20221214_8 20221214_9 20221214_10 20221214_11 20221214_12 20221214_13 20221214_14

Dalyvauti eXpo buvo atrinktos pačios įdomiausios, geriausius produktus ar paslaugas kuriančios bendrovės iš daugiau nei 500 Lietuvos mokyklose veikiančių bendrovių. Lizdeikos gimnazijoje veikia trys jaunosios bendrovės. Dalyvauti renginyje buvo pakviesta bendrovė „Pasivaikštom“. Jos veiklą eXpo pristatė Aistė Najulytė, Domantas Radvila iš 4E, Kamilė Barkauskaitė iš 2H, Juta Gudanytė iš 2RG.

Dalyvaudamos kalėdinėje eXpo bendrovės ruošė dovanas mažoms ir didelėms Kalėdoms. Nepaisant to, kad mugėje bendrovės pristatė produktus, tinkančius kalėdinėms dovanoms, netrūko ir inovatyvių technologinių sprendimų bei aplinkosaugines problemas sprendžiančių idėjų. Atvykus į kalėdinę eXpo kiekvienos bendrovės jau laukė paruoštas stendas su pavadinimu bei paruošta vieta pristatyti gaminius ar paslaugas. Skambanti kalėdinė muzika ir nenustygstantis jaunatviškas šurmulys kūrė šventišką nuotaiką. Įsikūrus bendrovėms ir prasidėjus renginiui, jaunųjų verslininkų komandoms reikėjo atsakinėti į pačius įvairiausius patariamosios, nominacijų bei vertinimo komisijų klausimus. Ypatingą patirtį jaunieji entrepreneriai įgijo ir bendraudami su pirkėjais, pasakodami apie savo idėją ir veiklą. Dalyvavimas kalėdinėje jaunųjų verslininkų eXpo lizdeikiečiams suteikė įkvėpimo ir motyvacijos patiems imtis verslo kūrimo žingsnių ir pradėti savarankišką entreprenerystės kelionę. Dalindamiesi įspūdžiais po renginio gimnazistai sakė, kad tai buvo viena įsimintiniausių dienų. Koks nepaprastai geras jausmas stovėti už prekystalio, kai perka, sutikti savo bendraminčių.

Dėkojame Lizdeikos gimnazijos administracijai už iniciatyvų palaikymą, sudarytas galimybes dalyvauti respublikinėje jaunųjų verslininkų idėjų fiestoje. Įgytos patirtys, įspūdžiai, patobulintos kompetencijos vertingos jauno žmogaus pasitikėjimui savimi, ateities pasiekimams.

Danutė Bitytė, Lizdeikos gimnazijos mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8