Get Adobe Flash player

                 

Lizdeikos gimnazijos sportininkai stengiasi išbandyti savo jėgas ne tik tradicinėse sporto šakose, bet ir neįprastose rungtyse. Jau trečią kartą rajone, Šeduvos gimnazijoje, buvo suorganizuotos rajoninės smiginio varžybos. Šiemet jose dalyvavo aštuonios vaikinų ir septynios merginų komandos. Šeimininkams atstovavo net po dvi komandas. Komandos burtų keliu buvo suskirstytos į du pogrupius. Varžybos vyko ratų sistema. Į finalą pateko po dvi pirmąsias komandas iš kiekvieno pogrupio. Puikiai sekėsi mūsų merginoms Kornelijai Dagytei ir Karolinai Burneikaitei. Jos pogrupyje nugalėjo Grinkiškio vidurinės mokyklos komandą, bet pralaimėjo Šeduvos gimnazijos merginoms, tad pogrupyje užėmė antrąją vietą ir pateko į finalą. Pirmame rate jos nugalėjo Alksnupių merginas. Dėl pirmosios vietos vėl teko susitikti su šeduvėmis. Šį kartą mūsiškės įveikė varžoves ir tapo varžybų nugalėtojomis bei iškovojo teisę ginti rajono garbę finalinėse varžybose, kurios vyks Jonavoje.

Vaikinai taip pat gerai pradėjo varžybas, iškovodami dvi pergales, bet po to pralaimėjo Šeduvos gimnazistams ir pogrupyje liko antri. Finale jiems teko pripažinti sidabraviečių pranašumą, todėl dėl trečiosios vietos dar kartą teko susitikti su Šeduvos pirmąja komanda. Nugalėję šeduvius Audrius Butautas ir Rolandas Dalangauskas iškovojo trečiąją vietą. Geros nuotaikos ir pilni sportinio optimizmo grįžome siekti kitų pergalių.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien16
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę16
mod_vvisit_counterŠį mėnesį16