Get Adobe Flash player

Kovo 11-oji – Nepriklausomybės atkūrimo diena Radviliškyje paminėta nuotaikingai: poezijos posmais, poetine kompozicija, jaunimo vokalinių – instrumentinių grupių koncertu. Šioje šventėje aktyviausi buvo mūsų lizdeikiečiai.

Prie Trijų kryžių paminklo gausiai susirinkę, Lizdeikos gimnazijai atstovaujantys antrokai su klasių auklėtojomis, klausėsi Radviliškio rajono savivaldybės mero pavaduotojo, laikinai pavaduojančio merą, Kazimiero Augulio sveikinimo, poetinės kompozicijos apie trijų spalvų reikšmę. Poetinę kompoziciją atliko Radviliškio kultūros centro jaunimo klubo „Mix“ nariai (visi mūsų lizdeikiečiai).

Jaunimas į orą paleido trijų spalvų balionus su linkėjimais Lietuvai, o iškilmingas minėjimas buvo palydėtas karių iššautomis trijomis salvėmis: už Tėvynę Lietuvą, už Radviliškį ir radviliškiečius, už Nepriklausomybę.

Po minėjimo, kartu su radviliškiečiais, gimnazistai buvo pakviesti į Radviliškio kultūros centre vykusį koncertą. Šiaulių universiteto teatro katedros studentai nuotaikingai pašoko, padainavo Lietuvai skirtų dainų. Buvo labai linksma klausytis žemaitiška tarme vaidinamos pjesės „Trys mylimos“ ištraukos.

Susirinkusiesiems į šventinį renginį koncertavo jaunimo grupės: mūsų gimnazijos vokalinė instrumentinė grupė „Hamus“ ir roko grupė „Liver“.

Smagu, kad  Radviliškyje, kaip ir didžiuosiuose Lietuvos miestuose, Nepriklausomybės atkūrimo diena tapo jaunimo švente.  



Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7