Get Adobe Flash player

 2012 metų liepos 5-12 dienomis Šiaulių regione vyks 5-osios TAFISA pasaulio sportas visiems žaidynės. Jų globėja yra Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė, todėl Prezidentūros rūmų kiemelio vartai Vilniuje balandžio 22 d. buvo atviri visiems vilniečiams ir sostinės svečiams, norintiems su jomis susipažinti.

Įvairiausių sportinių ir liaudies žaidimų rungtyse savo vikrumą, taiklumą, sumanumą ir jėgas išbandyti galėjo susirinkęs jaunimas, suaugusieji, vaikai bei nemažas būrys senjorų. Parengti mankštos programą buvo patikėta Radviliškio Lizdeikos gimnazijos aerobikos mokytojai Ritai Dirmeikienei ir šiaulietei Jurgitai Mikelionienei. Vadovės susirinkusiuosius patraukė Saulės krašto žmogeliukais, žaidynių simboliais Šauliukais. Žaisminga mankšta kai kuriuos paskatino net nusimesti paltus ir striukes. „Svarbiausia mankštinti veido raumenis! Taigi – šypsomės!!!” – juokaudama ragino mankštos vedėja. Dalyviai atliko ne tik sportinius elementus, bet ir kvietė saulę, piešė širdis, siuntė oro bučinius, o radviliškietės sukurtas šokis sudrebino Vilnių. Tikėtina, kad šis šokis-mankštelė sudrebins ir visą Lietuvą bei 70 pasaulio šalių atstovus, atvyksiančius į šias žaidynes.

Artėjančios 5-osios TAFISA pasaulio sportas visiems žaidynės - galimybė dalyvauti kiekvienam.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8