Get Adobe Flash player

Rodos, dar taip neseniai Rugsėjo 1-osios šventės proga gimnazistus sveikino svečias iš Vilniaus – Seimo narys A. Salamakinas, linkėdamas sėkmės moksluose, o štai spalio 9d. vėl turėjome galimybę su juo pabendrauti. 3 -4 klasių mokiniai, susirinkę į aktų salę, išgirdo svečio biografijos įvairių faktų, atsakymų į įvairius pateiktus klausimus. Gimnazistus domino seimūno vaikystės pomėgiai, politinės karjeros pradžia, požiūris į įvairius mūsų gyvenimo reiškinius. Svečias jau vaikystėje domėjosi istorija ir ligi šiol turėdamas laisvą minutėlę skaito knygas apie iškilias   istorines asmenybes. Įdomu tai, kad jis pats ruošia sau maistą, o geriausias pabuvimas su pačiu savimi - tai žvejyba. A. Salamakinas teigia, jog dirbti Seime geriau sekasi tiems, kurie pirmiausiai išbando save kaip politiką rajono savivaldybės darbe, taip pat teigiamas dalykas - praktinė patirtis.

Ne veltui jis jau penkias kadencijas dirba Seime. Svečias mano, jog anglų ir skandinavų patirtimi ( jie teigia, jog, jei pasirinkai politiko kelią, tai tarsi tavo profesija) reikėtų pasinaudoti ir mūsų šalyje, tada gal mažiau būtų šou, o daugiau profesionalaus darbo ir atsakomybės. Anot pašnekovo, mes iškreiptai suvokiame patriotiškumo sąvoką. Juk dirbti gerai savo darbą ir yra tikrasis patriotiškumas. Kaip patriotiškumo ugdymas mūsų gimnazijoje yra ir jau kelerius metus iš eilės organizuojama išvyka į Lietuvos Seimą. Ir šiais metais būsime laukiami, tad norintys galės geriau susipažinti su parlamentarų darbu. Atsisveikindami su svečiu sakėme ne viso gero, o iki susitikimo, nes, anot direktoriaus pavaduotojos, laikinai einančios direktoriaus pareigas, R. Dagienės, kiekvienas susitikimas yra netradicinė pamoka.  

 

G. Dauneckytė,

lietuvių kalbos mokytoja metodininkė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7