Get Adobe Flash player

Radviliškio Lizdeikos gimnazija įsijungė į užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro organizuojamą iniciatyvą. Paminėdama pasaulinę AIDS dieną organizavo protų mūšį „AIDS: geriau žinoti“.

Lapkričio 30 dieną 11.30 pirmų klasių gimnazistai sugūžėjo į aktų salę. Penkios komandos po dešimt mokinių varžėsi atsakinėdami į Vilniaus universiteto bei Vilniaus licėjaus tarpmokyklinio „Protmūšio“ turnyrų organizatorių parengtus rimtus ir šmaikščius klausimus.

Viktorina vyko nuotaikingai, sirgaliai aktyviai sirgo už savo klasės komandą, sirgalių atstovai valandos bėgyje sukūrė plakatus AIDS tema. Susumavus viktorinos rezultatus komisijos nariai paskelbė daugiausiai balų surinkusią komandą. Visi dalyviai buvo apdovanoti dovanėlėmis ir padėkos raštais, nugalėjo draugystė.

Dėkojame Švietimo ir komunikacijos skyriaus užkrečiamųjų ligų ir AIDS centrui už suteiktą galimybę prisijungti prie šios iniciatyvos.


Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5