Get Adobe Flash player

2012-12-27 – 2013-01-06 Pagėgiuose vyko laisvųjų imtynių treniruočių stovykla, kurioje dalyvavo imtynininkai iš Rusijos ir Lietuvos. Ne pirmas kartas, kai atostogų metu imtynininkai suburiami į vieną vietą, kurioje jie aktyviai treniruojasi, semiasi patirties, mokosi ir tobulėja.

Radviliškio imtynininkai taip pat dalyvavo minėtoje treniruočių stovykloje. Visi liko patenkinti, nepaisant didelio krūvio, nes buvo sportuojama du kartus per dieną su pajėgiais partneriais. Jaunieji imtininkai supranta, kad norint pasiekti pergalių, reikia daug „padirbėti ant kilimo“, o norint įveikti kokį pajėgesnį varžovą - reikia daugiau už jį treniruotis. Toks sportininkų pasirinkimas ir pasiryžimas yra pagirtinas. Kaip žinia, daugelis vaikų bendraamžių atostogų metu ne tik sėdi namie prie kompiuterių,  bet nevengia ir žalingų įpročių. Todėl tie, kurie dalyvavo stovykloje turėjo didelę visokeriopą naudą ir yra pavyzdys kitiems vaikams. Atostogos praleistos tikrai ne veltui.

Radviliškiečiai kurie dalyvavo stovykloje : T. Kačiukevičius (Baisogalos gimn.) T. Šidlauskas (Lizdeikos gimn.), T. Miškinis (Šiaulių universitetas), K. Stulginskas (Gražinos pag.).

Treneris: J. Kvietelaitis

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10