Get Adobe Flash player

Darbo laikas 7.30 – 16.30 val.

Skaitykloje dirba bibliotekininkė Gražina Ivanauskienė

Skaityklos fondas :

Skaitykloje sukaupta didžiausia informacinio fondo dalis:  žodynai, žinynai, enciklopedijos, pedagoginė literatūra, periodiniai ir informaciniai leidiniai, teminiai aplankai. Turime galimybę susipažinti su gimnazijoje išleistais leidiniais. Čia kaupiama informacija apie Lizdeikos gimnaziją spaudoje.

Parodos :

Skaitykloje rengiamos teminės knygų parodos ir stendai , skirti paminėti valstybės ir kalendorines šventes, rašytojų jubiliejus, naujų knygų parodos. Darbo biržos informacija, stendas „Švietimo naujienos“.

Specializuotos lentynos:

Skaitykloje kaupiama informacija specializuotose lentynose. Besidomintys profesijomis, jų pasirinkimu gali stabtelti prie Profesinio orientavimo skyriaus. Leidiniai apie Lizdeikos gimnaziją, mokytojų išleisti leidiniai sudėti lizdeikiečių išleistų leidinių lentynoje. Laisvu laiku gimnazistai gali pasinaudoti Žaidimų lentynoje esančiais žaidimais. Pastarieji gauti iš įvairių projektų, konkursų bei mokinių matematinio aukciono inicijuoto mokytojos J. Kvedarienės.

Spauda :

Besidomintys naujienomis rajone, šalyje ar pasaulyje paskaitys laikraščius ir žurnalus, kuriuos prenumeruoja gimnazija ir rėmėjai. Galima skaityti ir gimnazijoje leidžiamą laikraštį „Aukuras“.

Kompiuteriai:

Skaitykloje įrengta 30 darbo vietų, iš kurių 6 kompiuterizuotos, skirtos mokiniams ir 1 kompiuterizuota  darbo vieta bibliotekininkei.

Paslaugos :

Spausdiname ir kopijuojame pagal  gimnazijoje nustatytą tvarką.

Gimnazistai skaitykloje ne tik mokosi, ruošia projektus, šviečiasi, tobulėja, bet ir ilsisi, bendrauja, žaidžia.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10