Get Adobe Flash player

Kovo 1 dieną Lizdeikos gimnazijos bibliotekininkė Valia Kodratenko bei ištikimiausios jos bičiulės pakvietė į Padėkos popietę knygų bibliotekai dovanotojas bei fotografijų konkurso „Jauki žiema tik su knyga“ nugalėtojas. Į popietę susirinko moteriška kompanija  - galbūt vyriškoji žmonijos pusė mažiau domisi literatūra?

Lizdeikos gimnazijos direktoriaus pavaduotoja, laikinai einanti direktoriaus pareigas, Rasa Dagienė sakė, kad knyga jai – geriausia draugė, tad pasidžiaugė, kad biblioteka praturtėjo literatūros kūriniais, kad jaunimas neabejingas knygai.

Gimnazijos bibliotekininkė Valia Kodratenko padėkojo lizdeikietėms savanorėms, kurios aktyviai dalyvavo bibliotekos inicijuotose akcijose bei padėjo jas organizuoti. Savanorėms bibliotekos bičiulėms M.Remeikaitei, K.Šiošytei, E.Jasiukaitytei, G.Šmukštaitei, I.Samoškaitei, J.Braknytei, R.Plukaitei, A.Butkutei, A.Čerkasaitei, S.Mičiulytei, V.Navickaitei, E.Mickutei buvo įteiktos atminimo dovanėlės. 


V.Kodratenko dėkojo bibliotekos bičiuliams už aktyvų dalyvavimą fotografijų konkurse „Jauki žiema tik su knyga“. Konkursui buvo atsiųstos net 209 nuotraukos. Konkurso nugalėtojomis vėl tapo merginos. Pirmąją vietą užėmė originalią fotografiją sukūrusi K.Urbietytė – pasirodo, knygas galima skaityti net įsibridus į pusnį. Antroji vieta atiteko E.Jankauskaitei, trečioji – jau buvusiai lizdeikietei, o dabar studentei, V.Čepulytei, o ketvirtoji – E.Augytei. Konkurso nugalėtojoms atminimo dovanėles įteikė Lizdeikos gimnazijos direktoriaus pavaduotoja, laikinai einanti direktoriaus pareigas, Rasa Dagienė bei direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ina Bajarauskaitė.

Lizdeikos gimnazijos bibliotekininkė V.Kondratenko ypač džiaugėsi bibliotekai dovanotomis knygomis. Lizdeikos gimnazijos mokytojai, esami ir buvę mokiniai, aktyviai įsijungė į Prezidentūros inicijuotą akciją „Knygų Kalėdos – 2012“ ir padovanojo bibliotekai 186 knygas. Daugiausia knygų, net 148, padovanojo gimnazijos anglų kalbos mokytoja E.Škikūnienė. Taip pat grožinės, pedagoginės literatūros padovanojo mokytojos R.Buračienė, L.Indilienė, L.Verbickienė, Ž.Bareikienė, L.Brobaitienė, G.Vasiliauskienė. Neabejinga akcijai liko gimnazistė K.Šiošytė bei buvusi gimnazijos auklėtinė A.Verbliugevičiūtė. Už dosnumą šios knygų mylėtojos buvo apdovanotos atminimo dovanėlėmis.

Išdalinus dovanas bei išsekus padėkos žodžiams, popietės dalyvės buvo pakviestos pasivaišinti arbata bei pyragu.

 

A. Jasiulionienė, vyresnioji lietuvių kalbos mokytoja

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien15
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę15
mod_vvisit_counterŠį mėnesį15