Get Adobe Flash player

Jau visi Radviliškio Lizdeikos gimnazijos gimnazistai savo rankose turi naujuosius elektroninius mokinio pažymėjimus. Įsigydami šiuos pažymėjimus, mokiniai mokėjo po 20 litų, o abiturientai – po 10 litų. Bet ar tai didelė kaina už elektroninį mokinio pažymėjimą, kai  jį turėdamas gali  naudotis gausybe nuolaidų?

Elektroninis mokinio pažymėjimas susietas su TELE2“ PILDYK išankstinio sąskaitų pildymo programa, todėl mokiniai gali užsisakyti tik jiems skirtą planą „Moksleivis“. Juo net 6 mėnesius mokinys gali naudotis nemokamai ir su šiuo planu kiekvieną mėnesį į visus Lietuvos tinklus gali išsiųsti 3000 nemokamų SMS, su PILDYK draugais gali kalbėtis nemokamai, o į kitus tinklus skambinti tik už 15 centų. Beje, šia programa  jau naudojasi daugelis mokinių ir per pusmetį už elektroninį mokinio pažymėjimą sumokėti pinigai jiems atsipirko su kaupu.

Apie programą „Moksleivis“ buvo informuoti visi lizdeikiečiai  - jiems buvo išsiųstos žinutės į „Tamo“ elektroninį dienyną.

Turintys elektroninį mokinio pažymėjimą mokiniai netrukus galės naudotis lengvatomis keliaujant tarpmiestiniais autobusais ir traukiniais –  kelionės mokiniams taps pigesnės.

Radviliškiečiai dažnai pramogauja Šiauliuose esančiame prekybos ir pramogų centre „Akropolis“. Čia su elektroniniu mokinio pažymėjimu galima pigiau papramogauti ledo arenoje.

Buvo skelbta, kad mokiniams gavus elektroninį mokinio pažymėjimą, mokyklose bus įdiegta lankomumo apskaitos sistema. Šios sistemos laukė ir lizdeikiečiai. Lankomumo apskaitos sistemos įdiegimas vėluoja, nes ją testuodami kompanijos „ID4S“ darbuotojai susidūrė su techninėmis kliūtimis. Ši sistema tikrai bus įdiegta – turėkime kantrybės.

O dabar – dar apie paslaugų lietų, turint elektroninį mokinio pažymėjimą: nuo 2013 – 2014 mokslo metų bus įdiegta pavėžėjimų apskaitos sistema, nuo 2014-2015 mokslo metų – nemokamo maitinimo apskaitos sistema, bibliotekos abonementų apskaitos sistema, sveikatos kortelė, „Mini – piniginė“ atsiskaitymo sistema. Šios paslaugos pirmiausia bus įdiegtos pilotinėse mokyklose – pirmosiose, pareiškusiose norą turėti elektroninį mokinio pažymėjimą. Kadangi Lizdeikos gimnazija visuomet atvira naujovėms, ji taip pat tapo pilotine mokykla. Visos šios išvardintos elektroninio mokinio pažymėjimo funkcijos padės sutaupyti laiko bei pinigų.

Ir dar – blizgus lipdukas ant elektroninio mokinio pažymėjimo jį paverčia Europos jaunimo kortele, o tai reiškia, kad su šiuo pažymėjimu mokinys jau turi daugiau nei 600 nuolaidų visoje Lietuvoje ir dar kone 80 tūkst. nuolaidų Europoje. Tai ar įsitikinote, kad pinigai , sumokėti už elektroninį mokinio pažymėjimą, investuoti labai pelningai? Suprantama, kad mokiniai visomis šiomis bei funkcijomis nori naudotis iš karto, tačiau pagal sutartį su „ID4S“ kompaniją, visos šios paslaugos bus įdiegtos per trejus metus.  

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien17
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę17
mod_vvisit_counterŠį mėnesį17