Get Adobe Flash player

2013 balandžio 20 d. Vilkaviškyje vyko tarptautinis laisvųjų imtynių turnyras. Suvažiavo sportininkai iš Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos, Vokietijos, Latvijos  ir Lietuvos. Viso apie 160 dalyvių.

Radviliškiečiai taip pat dalyvavo ir iškovojo gražių pergalių.

Geriausiai sekėsi Nedui Rasiuliui svorio kategorijoje iki 80 kg. Nedas pirmoje kovoje įveikė varžovą iš Vilkaviškio, kurį jau pirmojo kėlinio pabaigoje paguldė ant menčių. Kitoje kovoje susitiko su Vokietijos sportininku. Nedas atliko kelis metimus ir taškų persvara nugalėjo vokietį. Sekantis buvo vilkaviškietis, kuris jau po kelių minučių gulėjo ant menčių. Taip Nedas pateko į finalą, kuriame jis įveikė Rusijos sportininką ir  tapo čempionu. Nedas apdovanotas piniginiu prizu, medaliu, diplomu ir nugalėtojo taure.

Gerai kovojo ir kiti komandos nariai: Tomas Kačiukevičius 46 kg, Tomas Šidlauskas 74 kg, Kornelijus Stulginskas 63 kg, Matas Liorentas 74 kg. Jiems šį kartą nepavyko iškovoti prizinių vietų.

Pirmoji kova imtynininkams yra nugalėti save. Dažnai reikia reguliuoti savo svorį. Numesti 3 ar 4 kg prieš varžybas nėra lengva, kai turi intensyviai treniruotis, prisižiūrėti maistą ir dar atkovoti varžybose pilnu pajėgumu. Reikia daug valios pastangų. Nedas atsikratė trijų kilogramų ir užtikrintai nugalėjo varžovus, pademonstravo tvirtą charakterį.

Sportininkus treniruoja Justinas Kvietelaitis.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien7
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę7
mod_vvisit_counterŠį mėnesį7