Get Adobe Flash player

Gegužės 7 dieną centriniame miesto stadione vyko rajoninės moksleivių olimpinio festivalio lengvosios atletikos atskirų rungčių varžybos. Mūsų gimnazijai atstovavo vaikinų ir merginų komandos.

Varžybos vyko pagal sudarytą varžybų tvarkaraštį. Sportininkai galėjo startuoti vienoje rungtyje ir estafetėje 4X100m. Puikiai varžybose pasirodė Simona Čerkasaitė, rutulio stūmimo rungtyje, iškovojusi  pirmąją vietą ir net dviem metrais aplenkusi antrosios vietos laimėtoją. Nugalėtoju tapo Ernestas Muraulis, kuris greičiausiai įveikė 400m distanciją. Geriausią rezultatą pasiekė vaikinai, bėgdami 4X100 metrų estafetinį bėgimą. Komandą sudarė: Ernestas Muraulis, Jonas Burkauskas, Martynas Lakštinis, Žymantas Kareckas. Antrąsias vietas iškovojo Martynas Lakštinis šuolio į aukštį rungtyje peršokęs 170cm. tiek pat įveikė ir nugalėtojas. Ir tik bandymai lėmė, kad Martynas liko antras. Taip pat antrąsias vietas iškovojo Jonas Burkauskas ir Ligita Vitkutė 100m bėgime, Jovita Kuncevičiūtė ir Aurimas Pocius šuolio į tolį rungtyje, merginų komanda: Milda Vitkutė, Monika Kaniušaitė, Jovita Kuncevičiūtė ir Ligita Vitkutė, estafetėje. Trečia liko Rugilė Jarulytė – 800m bėgime.

Susumavus komandinius rezultatus paaiškėjo, kad Lizdeikos gimnazijos merginos ir vaikinai liko antri, surinkę 32 taškus. Gaila, kad tik vieno taško pritrūko, jog abi komandos būtų įveikusios savo nuolatinius varžovus – Šeduvos gimnazijos sportininkus, šiemet tapusius nugalėtojais.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien13
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę13
mod_vvisit_counterŠį mėnesį13