Get Adobe Flash player

Balandžio 30 dieną Eibariškių parke vyko mokinių olimpinio festivalio kroso estafečių varžybos, kuriose varžytis galėjo sportininkai iš visų rajono mokyklų. Varžybos vyko 5-6, 7-8, 9-10 klasių ir mokyklų rinktinių grupėse. Šiemet Lizdeikos gimnazijos garbę gynė dvi komandos. Pirmieji startavo 1-2 gimnazijos klasių bėgikai. Šioje grupėje varžėsi trys komandos. Lizdeikiečiai nuo pirmojo etapo išsiveržė į priekį ir finišavo pirmi nepalikdami jokių vilčių priešininkams. Nugalėtojų komandoje bėgo Monika Kaniušaitė, Jovita Kuncevičiūtė, Akvilė Žygaitė, Aistė Petrauskaitė, Tadas Liorentas, Domantas Burneika, Mantas Martyšovas, Rokas Kolovskis. Mantvydas Blažys, Žymantas Kareckas, Modestas Bardauskas ir Žygimantas Petrauskas. 

Nors rinktinių grupėje varžėsi tik dvi komandos, bet tai nė kiek nesumenkino varžybų. Tradiciškai dėl pirmosios vietos varžėsi dvi pagrindinės konkurentės – Lizdeikos ir Šeduvos gimnazijų bėgikų komandos. Tad visi laukė atkaklios kovos, kuri turėjo išaiškinti kas taps nugalėtojais ir atstovaus rajonui finalinėse varžybose. Kaip ir buvo tikėtasi, iš karto vyko atkakli kova. Po pirmojo etapo mūsų komanda buvo antra. Bet tai buvo pirmas ir vienintelis kartas kai pirmavo šeduviai. Po antrojo etapo mes jau pirmi ir daugiau lyderio pozicijų niekam neužleidome ir gerokai atitrūkę nuo varžovų finišavome pirmi. Tuo pačiu iškovojome teisę atstovauti rajonui, Kėdainiuose vyksiančiose finalinėse varžybose. Nugalėtojų komandoje bėgo Vilmantė Stašauskaitė, Brigita Augustytė, Fausta Zagurskaitė, Gretė Lukošaitytė, Modestas Bardauskas, Domantas Dobrovolskis, Tomas Pučkoris, Mantvydas Blažys. Tad norime palinkėti jiems sėkmingų startų Kėdainiuose.

Kūno kultūros mokytoja Nijolė Andrušaitytė.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien17
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę17
mod_vvisit_counterŠį mėnesį17