Get Adobe Flash player

Gegužės 12 dieną naujajame Lizdeikos gimnazijos stadione vyko rajono bendrojo lavinimo mokyklų moksleivių olimpinio festivalio lengvosios atletikos atskirų rungčių varžybos. Mūsų gimnazijai atstovavo vaikinų ir merginų komandos.

Varžybos vyko pagal sudarytą tvarkaraštį. Sportininkai galėjo startuoti vienoje rungtyje ir estafetėje 4X100m. Merginų komanda pasirodė puikiai, jos nugalėjo visose rungtyse. Gerą rezultatą parodė Simona Čerkasaitė, rutulio stūmimo rungtyje, iškovojusi  pirmąją vietą ir net dviem metrais aplenkusi antrosios vietos laimėtoją, savo komandos draugę Šarūnę Gustaitytę. Taip pat pasipriešinimo nesulaukė ir Gretė Lukošaitytė šuolio į aukštį rungtyje, ji peršoko 160 cm. Gana lengvai savo varžoves įveikė Vilmantė Stašauskaitė 800m, Fausta Zagurskaitė 400m, Ligita Vitkutė 100m bėgimuose. Abejonių kas nugalės nekilo ir estafetiniame 4x100m bėgime, merginos pirmavo nuo pirmo etapo ir niekam neužleido šios pozicijos. Komandoje bėgo: Ligita Vitkutė, Fausta Zagurskaitė, Goda Eringytė ir Gretė Lukošaitytė. Tad merginų komanda, surinkusi maksimumą taškų tapo nugalėtojomis ir gegužės 16 dieną dalyvaus finalinėse varžybose Šiauliuose.

Labai gaila vaikinų komandos, kuri tik vienu tašku nusileido savo nuolatiniams varžovas Šeduvos gimnazijos sportininkams. Nugalėtoju tapo Matas Liorentas, kuris greičiausiai įveikė 400m distanciją. Geriausią rezultatą pasiekė vaikinai, bėgdami 4X100 metrų estafetinį bėgimą. Komandą sudarė: Arminas Normantas, Matas Caporkus, Matas Liorentas, Donatas Šėgžda. Antrąsias vietas iškovojo Modestas Bardauskas 800m ir Matas Caporkus rutulio stūmimo rungtyse. Paulius Gališanskas šuolio į tolį rungtyje, liko trečias.             

Susumavus komandinius rezultatus paaiškėjo, kad Lizdeikos gimnazijos vaikinai liko antri. Gaila, kad tik vieno taško pritrūko, jog jie būtų įveikę savo nuolatinius varžovus – Šeduvos gimnazijos sportininkus, šiemet tapusius nugalėtojais.

Kūno kultūros mokytoja N. Andrušaitytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien61
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę61
mod_vvisit_counterŠį mėnesį61