Get Adobe Flash player

Gimnazistų krikštynos – prasminga lizdeikiečių tradicija, todėl šiemet  nuo gimnazistų nusprendė neatsilikti bei perimti šią tradiciją suaugusiųjų klasių mokiniai. Krikštynų iniciatorė- Sonata Vaitiekūnė, suaugusiųjų klasių mokinių auklėtoja.

 Rugsėjo 30 dienos vakarą spinduliuodami gera nuotaika  mokiniai susirinko auklėtojos kabinete, čia juos pasitiko Lizdeikos gimnazijos simbolis žynys Lizdeika ir vaidilutės. Pirmiausia mokiniai turėjo išmokti bei sugiedoti gimnazijos himną, vėliau turėjo atsakyti į klausimus, susijusius su gimnazijos istorija. Už teisingus atsakymus mokiniai buvo apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis.

Atlikę užduotis mokiniai buvo supažindinti su mokyklos aplinka. Trečiojo gimnazijos aukšto fojė įrengtame simbolinių pelėdžiukų stende mokiniai skaičiavo, kiek jų ten iš viso patupdyta, ir  simboliškai prisiekė būti gerais mokiniais. Gimnazijos muziejuje suaugusiesiems teko bučiuoti simbolinį žinių  raktą, kurį VI suaugusiųjų laida paliko kaip dovaną mokyklai.

Mokiniai susipažino  su mokyklos direktore bei maloniai bendraudami prižadėjo, jog kiekvieną  šaltą rudens ir žiemos vakarą  vaišins ją  puodeliu kavos. Susipažinę su gimnazija suaugusieji, lydimi žynio Lizdeikos bei vaidilučių,  grįžo į klasę. Čia jų laukė auklėtojos paruošta staigmena- skanėstai, paragavę jų mokiniai suprato, ką reiškia posakis „Mokslo šaknys karčios, o vaisiai saldūs“. Taip pat jie davė pažadą savo auklėtojai. Visi suaugusieji ir jų auklėtoja buvo puikios nuotaikos. Nuotaikingos ir įsimintinos auklėtojos ir 4-oko gimnazisto A. Petrausko organizuotos krikštynos-puikus renginys, kuris sujungia visus į bendrą ir draugišką kolektyvą. 

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien10
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę10
mod_vvisit_counterŠį mėnesį10