Get Adobe Flash player

Sausio 9 d. gimnazijoje lankėsi LR krašto apsaugos ministras Juozas Olekas. Ministrą lydėjo LR užsienio reikalų ministro L. Linkevičiaus patarėjas Donatas Augulis ir Radviliškio rajono savivaldybės mero pavaduotojas Kazimieras Augulis.

Aktų salėje vykusioje pilietiškumo pamokoje ministras papasakojo Lietuvos kariuomenės kūrimosi istoriją, priminė didžiuosius mūšius, kuriuose buvo kaunamasi dėl Lietuvos valstybingumo; uždavė klausimų iš karo istorijos, į kuriuos atsakę mokiniai gavo atminimo dovanėlių. Ministras pasidžiaugė, kad mūsų gimnazistai turi galimybę lankyti krašto gynybos modulį ir mokytis karybos. Užsimezgusiame pokalbyje mokiniai ministro klausė apie Lietuvos ir NATO bendradarbiavimą karinio konflikto atveju, apie šauktinių kariuomenę, apie investicijas į Zoknių oro uostą, domėjosi Šaulių sąjungos finansavimu.

LR užsienio reikalų ministro patarėjas Donatas Augulis prisiminė mokyklinius metus – su grupe draugų koncertuodavo Lizdeikos gimnazijos aktų salėje. Mokiniams jis linkėjo tobulinti savo gebėjimus bet kurioje srityje ir kasdien galvoti apie gyvenimo tikslą, nuosekliai jo siekti.

Radviliškio rajono savivaldybės mero pavaduotojas Kazimieras Augulis pasidžiaugė gimnazijos atnaujinimu ir atliekamais brandžiais darbais. 

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8