Get Adobe Flash player

Gimnazijoje vykusiame tinklinio turnyre devynios komandos varžėsi dėl geriausios komandos vardo. Vasario mėnesį sporto salėje vyko atkaklios kovos, nerimo aistros. Siekiant, kad varžybos būtų įdomesnės, komandas buvo leista formuoti iš skirtingų klasių. Varžybos vyko ratų sistema dviejuose pogrupiuose. Pogrupių komandos visos susitiko tarpusavyje, tad jokių netikėtumų negalėjo būti. Nuo pirmųjų rungtynių vyko įtempta kova. Žaidėjai palaikomi žiūrovų kovojo dėl kiekvieno taško, dažnai reikėdavo ir trečio seto, kad išsiaiškintų, kuri komanda stipresnė. Po to pirmo pogrupio pirmosios vietos laimėtojai susitiko su antro pogrupio antrosios  vietos laimėtojais ir antro pirmieji su pirmo antraisiais. Nugalėtojai pateko į finalą, o pralaimėjusieji žaidė dėl trečiosios vietos. Po atkaklios kovos paaiškėjo, kad geriausia gimnazijos tinklinio komanda - „Fortūna“ komanda.

Nugalėtojų vardus iškovojo: Benas Beresnevičius, Tautvydas Liutkus, Taurūnas Petraitis, Edvinas Jokubaitis, Simas Jacinkevičius, Aurimas Bačiauskas. Antri liko „Zakas jėga“ komandos žaidėjai: Kristijonas Zakas, Aldas Čižauskas, Fausta Zagurskaitė, Lukas Bakanavičius, Edgaras Žiaunys, Gvidas Kireilis, Armandas Nefas. Trečioji vieta atiteko „Raudonųjų erelių“ komandai, kurioje žaidė Gytis Grigaliūnas, Gedas Kvedaras, Gytis Lipnevičius, Domantas Skripkauskas, Mantas Martyšovas, Rokas Juozapavičius.

Vykusi atkakli kova parodė, kad gimnazijoje populiarus ne tik krepšinis, bet ir tinklinis. Ir tikimės, jog ir kitais metais gimnazistai taip pat noriai dalyvaus tinklinio turnyre.

Nijolė Andrušaitytė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5