Get Adobe Flash player

Gimnazijoje jau tradiciniais renginiais tapo rudenį ir pavasarį vykstančios tarpklasinės futbolo varžybos, kurias organizuoja kūno kultūros mokytojas metodininkas R. Škėma. Šį pavasarį užsiregistravo 7 komandos, kurios tarpusavyje varžėsi balandžio 20-29 dienomis. Smagu, kad šių varžybų susirenka stebėti gausus būrys futbolo sirgalių, kurių palaikymas ir reakcija į tai, kas vyksta aikštelėje, kaitina sportininkų aistras ir emocijas. Galima sakyti, kad šios tradicinės varžybos tapo savotiška gimnazijos sporto mėgėjų švente.

Pagal varžybų nuostatus septynios komandos buvo suskirstytos į du pogrupius, kuriuose pirmiausiai turėjo žaisti tarpusavyje. Dvi geriausios komandos iš pogrupių pateko į atkrintamąsias varžybas, kur lėmė ne tik  meistriškumas, bet ir sėkmė. Kai kurioms komandoms neužteko pagrindinio varžybų laiko, todėl teko pergalės siekti mušant baudinius.

Dėl pirmos vietos varžėsi komanda „Brazzers“, kurios kapitonas Modestas Bardauskas ir „Raketos“, kurios kapitonas Mantas Martyšovas. Deja, dėl traumos Mantas negalėjo kovoti lemiamose varžybose. Rezultatu 4:2 turnyro nugalėtojais tapo komanda „ Raketos“.

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti tradiciniais saldžiais, gimnazijos įsteigtais, prizais ir arbata.

R. Škėma, kūno kultūros mokytojas metodininkas

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien12
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę12
mod_vvisit_counterŠį mėnesį12