Get Adobe Flash player

Lietuvos mokiniu konkurso „Genealoginis mokyklos medis“ laikas pratęsiamas iki š. m. lapkričio 15 d.

Maloniai kviečiame vaikus, jaunuolius ir kitus mokyklos bendruomenės narius tapti savo mokyklos metraštininkais. Lietuvos Respublikos Seimas 2015 metus paskelbė Etnografinių regionų metais. Šis nutarimas priimtas įvertinant tai, kad viena iš svarbiausių Europos Sąjungos regioninės politikos krypčių yra regioninio, istorinio ir kultūrinio savitumo išsaugojimas, pabrėžiant Lietuvos etnografinių regionų istorinę reikšmę ir savitumo puoselėjimo svarbą. Mokykla - nedidele bendruomenė, vienas iš valstybės pagrindų, jos istorijos pamatas. Konkurso dalyvius kviečiame pasidalinti savo įstaigos tradicijomis: užrašyti bendruomenės narių pasakojimus, prisiminimus apie svarbius Jūsų mokyklos įvykius, aprašyti papročius, tradicijas, istorijas. Darbai gali atspindėti dalį mokyklos istorijos (faktus, heraldiką, tradicijas, struktūrą, mokytojus, mokinius ir kt.). Darbe galite pateikti nuotraukų koliažą ir parašyti, kada, kokia proga ir kas fotografuota. Galbūt mokykloje yra raktas, kapsulė ar kitas daiktas, kurį Jūsų bendruomenė brangina, saugo. Pasidomėkite, kodėl jis toks svarbus, o istoriją užrašykite.

Konkursą organizuoja Radviliškio Lizdeikos gimnazija kartu su Radviliškio rajono savivaldybės Švietimo  ir sporto paslaugų centro Suaugusiųjų ir jaunimo neformaliojo ugdymo skyriumi. Darbai pristatomi Radviliškio Lizdeikos gimnazijai adresu Lizdeikos g. 6C, 82180 Radviliškis.

Papildoma informacija teikia Jolanta Kvedarienė, tel. 8 614 038 90, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .

Nuostatai

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien5
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę5
mod_vvisit_counterŠį mėnesį5