Get Adobe Flash player

Sausio 29 d. 2B klasės mokiniai bei keletas kitų klasių mokinių vyko į Kauną, į M.A.M.A. apdovanojimus. Prieš muzikos apdovanojimus važiavome į KTU ,,Santakos“ slėnį. KTU „Santakos“ slėnyje sutelktas chemijos ir biofarmacijos, ateities energetikos ir mechatronikos, informacinių ir komunikacinių technologijų – sričių mokslo ir studijų potencialas. Kai kurie klasės draugai tikrai čia sugrįš, bet sugrįš jau kaip studentai.

Po to pajudėjome Žalgirio arenos link. Emocijos, ašaros ir muzika - tai yra M.A.M.A. apdovanojimai. Didžiausias metų muzikos šou prasidėjo iškilmingais M.A.M.A apdovanojimais ir baigėsi „Radiocentro“ dovanojama gimtadienio švente. Renginyje rekordinis specialiųjų efektų, apšvietimo ir garso aparatūros kiekis. Tokio muzikinio šou Lietuvoje dar nebuvo - tapome istorinio įvykio dalimi! Muzikos apdovanojimų metu išvydome pačius žinomiausius, daugiausia muzikai nusipelniusius atlikėjus, klausėmės jų atliekamos muzikos, šokome. Po Radistų pasirodymo, šou pabaigoje, viską vainikavo pasakiški fejerverkai. Vakaras buvo kupinas įspūdžių, kurie išliks dar ilgai. Visi vykusieji liko laimingi.

Gabija Šiušaitė 2 B

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien11
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę11
mod_vvisit_counterŠį mėnesį11