Get Adobe Flash player

„Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ – tai šauni, žaisminga viktorina, kurioje kasmet išrenkami ir apdovanojami gabiausi moksleiviai. Nuo 2008 m. šauniausiems Lietuvos vaikams dalijami garbingi „Lietuvos tūkstantmečio vaikų“ titulai, be to, nugalėtojai kasmet pagerbiami LR Prezidentūroje, o šio projekto globėja yra Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Laidos tikslas – supažindinti visuomenę su įvairiose Lietuvos mokyklose besimokančiais gabiais, visuomeniškai aktyviais ir darbščiais mokiniais.

Šių metų vasario 19 dieną Vilniuje vyko „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“  vienuoliktokų finalo laidos filmavimas, kuriame dalyvavo Lizdeikos gimnazijos mokinys Joelis Verdingas. Į finalą palaikyti Joelį vyko ir šeimos nariai, ir klasės draugai, ir mokytojai, net Lizdeikos gimnazijos simbolis Pelėdžiukas, kuris sulaukė ypač daug dėmesio. Praėję pusfinalių etapą, finale varžėsi šeši geriausieji. Joelis buvo vienintelis, atvykęs iš Šiaulių apskrities. Gaila, tačiau jam pritrūko šiek tiek sėkmės. Bendroje įskaitoje lizdeikietis liko ketvirtas. Konkurso prizininkai  jau ne pirmą kartą dalyvavo finale (nugalėtojas – ketvirtą, antrosios vietos laimėtoja – šeštą kartą). Joelis, savo jėgas išbandęs pirmą kartą, įgavo daug patirties ir viktorinoje bandys dalyvauti ir kitais metais.

LRT „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“  vienuoliktokų finalo laidą rodė vasario 28d. Jei nematėte šios laidos, ją peržiūrėti galite puslapyje www.lrt.lt/mediateka.

Visa gimnazijos bendruomenė ir  bendraklasiai džiaugiamės ir didžiuojamės Joeliu Verdingu ir tikimės, kad gauta patirtis pravers kitų metų viktorinoje, į kurią linkime patekti.

 

 

Evelina Plukaitė iš 3A

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien15
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę15
mod_vvisit_counterŠį mėnesį15