Get Adobe Flash player

Radviliškio Lizdeikos gimnazija  garsėja savo sportininkais ir sportinėmis iniciatyvomis. Todėl mokyklos vadovai su kūno kultūros mokytojais organizavo mokyklą garsinantiems sportininkams ekskursiją į Joniškį. Ši kelionė buvo kaip padėka ir dovana geriausiems sporto srityje gimnazistams.

Joniškyje  moksleiviai nuvyko į Krepšinio muziejų , apsilankė stalo teniso istorijos parodoje. Krepšinio muziejuje mus pasitiko jo įkūrėjas, buvęs krepšinio treneris Leonas Karaliūnas.  Mokiniai sužinojo daug įdomių faktų apie Lietuvos krepšinio istoriją, garsiausius krepšininkus ir jų pasiekimus. Gidas papasakojo juokingų istorijų iš krepšininkų gyvenimo, pasidalino patirtimi, kaip buvo kuriamas muziejus .  Šis muziejus įdomus ne tik savo labai turininga  ekspozicija, bet ir tuo, kad čia galima viską paliesti savo rankomis. Turėjome puikią progą pasimatuoti krepšinio legendos Arvydo Sabonio sportbačius, apsivilkti garsiausių krepšininkų marškinėlius, pasidžiaugti čempionų medaliais ir įspūdingomis taurėmis. Apsilankymas Krepšinio muziejuje ir bendravimas su jo įkūrėju mokiniams suteikė gerų emocijų ir naujų žinių.

Joniškis garsėja ir savo įdomia Stalo teniso istorijos paroda. Gimnazistai susitiko su šios  parodos įkūrėju, tarptautinės kategorijos teisėju  Romualdu Franckaičiu. Jis papasakojo apie parodos eksponatus, davė naudingų patarimų apie stalo teniso žaidimą, supažindino su pasaulio ir Lietuvos stalo teniso istorija bei pasiekimais. Moksleivius nustebino jo surinkta stalo teniso kamuoliukų kolekcija.

Ši išvyka gimnazijos sportininkams ne tik padėka, bet ir naujos žinios, nauja patirtis, paskata siekti sporto aukštumų.

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9