Get Adobe Flash player

Gegužės 9 dieną Radviliškio miesto centriniame stadione vyko tradicinės vaikų futbolo varžybos „Golas 2016“. Šiose varžybose gali dalyvauti vaikai, kurie nelanko sporto mokyklos ir nepriklauso futbolo sporto klubams. Šiais metais varžybų nuostatuose įrašytas naujas reikalavimas: komandoje turi dalyvauti 3  mergaitės.

Lizdeikos gimnazija jau ne vienerius metų dalyvauja šiose varžybose. Lizdeikiečiai šiais metais turėjo keturis varžovus, kurie buvo stiprūs  ir nelinkę nusileisti. Pirmos rungtynės su Šeduvos gimnazija buvo įtemptos ir sunkios, bet Lizdeikos gimnazijos komanda varžovus įveikė rezultatu 1:0. Tokiu pat rezultatu buvo įveikta Pakalniškių mokinių komanda, vėliau buvo nugalėti ir Pašušvio jaunieji futbolininkai. Sunkiausios rungtynės buvo su Sidabravo vidurinės mokyklos komanda, kurią po atkaklios kovos rezultatu 3:2 lizdeikiečiai įveikė. Mūsų gimnazijos komanda tapo rajoninio etapo nugalėtojai ir iškovojo teisę žaisti Šiaulių apskrities finalinėse „ Golas 2016“ varžybose.

 

Robertas Škėma, kūno kultūros mokytojas metodininkas

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien9
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę9
mod_vvisit_counterŠį mėnesį9