Get Adobe Flash player

Artėjant gražiausioms metų šventėms, norisi pabėgti nuo triukšmo ir sumaišties. O dar galvos skausmas dėl dovanų. Bibliotekos darbuotojai V. Kondratenko kilo puiki idėja pasimokyti puodelių puošimo meno. Idėja pasidalino su informatikos mokytoja J. Kvedariene, kuri maloniai sutiko padėti ir pamokyti visus, norinčius papuošti puodelius savo išmone ir rankomis.

img_1870 img_1876 img_1878 img_1888

Antradienį, gruodžio 6 dieną, pusę šešių į skaityklą rinkosi maži ir dideli Lizdeikos gimnazijos bendruomenės nariai. Džiaugiamės, kad atvyko tikybos mokytoja I. Zabulienė su dukra Saule ir sūnumi Vakariu, 2A klasės mokinės R. Hokušaitės mama su mažąja sesute, 3A klasės mokinė J. Ūsaitė, prancūzų kalbos mokytoja L. Brobaitienė, psichologė R. Maselskienė, informatikos mokytoja J. Kvedarienė ir bibliotekos darbuotojos. Vakaras prasidėjo Adventinio vainiko kūrimu. Kad būtų jaukiau įžiebėme žvakes ir nusiteikę kūrybai susėdome prie bendro stalo puošti puodelių. Mokytoja J. Kvedarienė papasakojo apie priemones, kuriomis galima buvo dekoruoti puodelius, parodė paveikslėlius, kuriais buvo galima pasinaudoti, bet susirinkę entuziastai patys buvo labai kūrybingi ir puodelius papuošė įdomiai ir žaismingai. Vakaras neprailgo. Visi buvo patenkinti savo darbeliais, džiaugėsi, kad atsirado idėjų Kalėdinėms dovanoms. Apžiūrėję ir pasigrožėję savo dirbiniais, pasidžiaugėme maloniai praleistu laiku.

Daiva Gaivelienė

Patyčių dėžutė
Reklaminis skydelis
Kuriame Lietuvos ateitį
Reklaminis skydelis
FR
Reklaminis skydelis
Elektroninis dienynas
Reklaminis skydelis
Apklausa
Ką pirmiausia reikėtų daryti, kad gerėtų Tavo mokymosi pasiekimai?
 
LAMA BPO
Reklaminis skydelis
Jaunimo linija
Reklaminis skydelis
Mukis
Reklaminis skydelis
Lankytojai
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien8
mod_vvisit_counterVakar0
mod_vvisit_counterŠią savaitę8
mod_vvisit_counterŠį mėnesį8